PDA

View Full Version : Cum se booteaza in modul de 32bit in Mountail Lion



criss100
07-28-2012, 02:55 PM
Buna. Asa cum zice titlul vreau sa bootez in 32 bit in Mount. Lion si nu pot cu tastele 3 si 2 ,se pare ca sa schimbat ceva prin sistem. Cine stie cum imi poate spune si mie?Am un Macbook 2010 13"

mmuntean
10-22-2012, 10:24 AM
din pacate nu poti pe Mountain Lion. E 64bit only:

""The efi.boot file in the install disk contains this string; "Unsupported 32-bit-only CPU."
Not only is it x64 only, it requires a 64-bit kernel which excludes some early Core 2 Duo's.""

Desi sunt ceva zvonuri pe internet cum ca daca editezi:
/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist
si adaugi sau modifici linia:
<key>Kernel Flags</key>
<string>arch=i386</string>
s-ar putea sa mearga, dar eu unul ma indoiesc. Din cate stiu eu, ML nu are 32bit kernel.

criss100
10-27-2012, 12:21 AM
Dupa mai multe sapaturi m-am lamurit si eu dar iti miltumesc