PDA

View Full Version : Problema Browser



tonisie
08-01-2012, 03:22 PM
Am accesat un site de pe mac si nu ma lasa sa accesez unele optiuni daca nu am Windows Explorer ! Pe mac am vazut ca nu este explorer ! Ce as putea face ! Nu am PC ! Am nevoie neaparat de acel site ! Multumesc

ad3lin
08-01-2012, 06:26 PM
Care este site- ul? Ce fel de browser ai folosit ai incercat si de pe alt explorator?


---
I am here: http://tapatalk.com/map.php?452pht
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad3lin.3x.ro
coolmod.com

tonisie
08-07-2012, 12:49 PM
www.drpciv.ro cere doar windows explorer nu merge cu nimic altceva ! Sa fac chestionare !

mikeru
08-07-2012, 12:50 PM
oare nu poți din safari sau altceva să simulezi ce semnătură să trimită site-ului? pe linux știu că era posibilitatea.

ad3lin
08-07-2012, 01:48 PM
Din cate vad site-ul este facut sa mearga numai in internet explorer,
Incearca chestia asta, marcand compatibilitate cu ie6 sau ie7 cu 8 nu cred ca o sa mearga.
2188

Imagine marita, http://img7.imageshack.us/img7/3807/16978109.gif

OXXO
08-07-2012, 03:34 PM
Sau poti sa faci Virtual Machine (http://osxdaily.com/2011/09/04/internet-explorer-for-mac-ie7-ie8-ie-9-free/)

tonisie
08-08-2012, 12:20 PM
@Ad3lin In safari nu am Develop

ad3lin
08-08-2012, 01:09 PM
ok, deschide safari, apoi Safari Preferences -- Advanced --- si marcheaza Show Develop menu in menu bar.

2191

Atentie daca ai sa selectezi compatibilitate cu internet 8, nu cred ca o sa i-ti mearga pe acea pagina, de acea tot repet.

tonisie
08-08-2012, 11:46 PM
ad3lin iti multumesc foarte mult acum merge super ! Sunt nou in mac am de 1 luna un Macbook si nu prea le am ! In iOs ma pricep foarte bine daca vreti sa va ajut si eu cu ceva .. ! Multumesc inca odata !

ad3lin
08-13-2012, 01:10 AM
La iarna o sa ma inviti la straja la skii :)) ca este super hehe, si sa vedem daca barosanii de pe acolo o sa se tina de promisiune si o sa faca cea mai mare partie de sky din europa...

tonisie
08-13-2012, 02:12 PM
OOOo cum sa nu chiar te invit frate !! tinem legatura ! da-mi nr tau de tel sau id tau pe privat :)

mikeru
08-13-2012, 02:15 PM
mutați-vă cu offtopic-ul Ón PM

tonisie
08-14-2012, 12:50 AM
Inca o problema ! Am Mountain Lion si numai imi merge mess-ul de cand am trecut de la Lion la Mountain ! Aplicatia porneste dar numai pot accesa niciun contact imi apare cursorul colorat cel care arata ca incarca ! Vreo rezolvare ? Multumesc

OXXO
08-14-2012, 04:11 AM
Incearca sa mergi la Privacy si sa debifezi optiunea in care permite Yahoo sa utilizeze contactele si vezi dupa aia daca se conecteaza mai repede si iti apare lista.