PDA

View Full Version : Probleme Cydia



liviunet
08-15-2012, 04:56 PM
Salut.
Incerc sa instalez de cateva zile aplicati din Cydia si nu imi merge ...
Dau pe install si dupa nu imi apare sa dau confirm, imi apare o eroare.

Ce se intampla ?
Ma poate ajuta cineva?
......................................
Eroare este asa
Cannot Comply
Note: The requested modifications cannot be applied due to require dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed.

Mod edit: Nu mai face dublu post, asteapta sa ti se respunda. Daca citeai regulamentul forumului aflai ca ai 5 min timp la dispozitie sa editezi iar tu ai facut dublu post la 3 min.

tiberiuboboc
08-15-2012, 05:36 PM
Incearca asta si ar trebui sa rezolvi problema: intra in Cydia - Manage - Packages, selecteaza Cydia Installer, dreapta sus "modify", alegi "reinstall" si chiar daca primesti ceva error code se va rezolva problema. Bafta!

flotouran95
08-15-2012, 06:10 PM
Incearca si lasa cydia dupa ce o deschizi sa se incarce de tot si abia dupa dai install la aplicatii ca poate fi si din cauza asta. Ai instalat toate update care ti le cerea cydia?? Incearca asta si vb dupa


Sent from my iPhone using Tapatalk

liviunet
08-16-2012, 07:30 PM
Am sa incerc si revin dupa. Multumesc
.................................................. ...........

Incearca si lasa cydia dupa ce o deschizi sa se incarce de tot si abia dupa dai install la aplicatii ca poate fi si din cauza asta. Ai instalat toate update care ti le cerea cydia?? Incearca asta si vb dupa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Am incercat si nu merge
.................................................. ...........

Incearca asta si ar trebui sa rezolvi problema: intra in Cydia - Manage - Packages, selecteaza Cydia Installer, dreapta sus "modify", alegi "reinstall" si chiar daca primesti ceva error code se va rezolva problema. Bafta!
Am incercat si nu merge

tiberiuboboc
08-16-2012, 08:25 PM
Curois, cu metoda data de mine au rezolvat multi aceeasi eroare ca a ta. Daca nu merge, nu-ti ramane decat sa refaci jailbreakul. Aporopos, nu ne-ai spus ce telefon, iOS si BB ai!!

liviunet
08-16-2012, 08:34 PM
Iphone 3G si iOS 4.2.1

tiberiuboboc
08-16-2012, 09:03 PM
Refa jailbreakul ca aici (http://www.idevice.ro/2010/11/23/tutorial-jailbreak-orice-iphoneipadipod-touch-cu-redsn0w-pe-ios-4-2-1windows-si-mac/). Incepi de la Pasul 4 si foloseste acel redsnow ca in tutorial pe care il descarci de aici (http://hotfile.com/list/1387780/df78f07)si nu lua in seama toate chestiile scrise cu rosu. E mai vechi tutorialul. In redsnow incarci 4.2.1 pe care-l iei de aici (getios.com).

Nu iei in calcul nici ultima propozitie.

liviunet
08-18-2012, 08:03 PM
Refa jailbreakul ca aici (http://www.idevice.ro/2010/11/23/tutorial-jailbreak-orice-iphoneipadipod-touch-cu-redsn0w-pe-ios-4-2-1windows-si-mac/). Incepi de la Pasul 4 si foloseste acel redsnow ca in tutorial pe care il descarci de aici (http://hotfile.com/list/1387780/df78f07)si nu lua in seama toate chestiile scrise cu rosu. E mai vechi tutorialul. In redsnow incarci 4.2.1 pe care-l iei de aici (getios.com).

Nu iei in calcul nici ultima propozitie.

Am facut si acest jailbreak si nu merge imi arata update la cydia si nu merge dau pe modify si nu merge... sa ii fac update

liviunet
08-18-2012, 08:04 PM
Dar cand fac jailbreak nu imi sterge nimic din telefon absolut nimic imi raman aceleasi aplicatii aceleasi notificari ... e la fel ca inainte

tiberiuboboc
08-18-2012, 08:44 PM
Prin jb cu redsnow nu pierzi nimic din telefon. Pentru ca nu mai inteleg nimic : esti conectat la wifi sau internet cand face cydia update?

ad3lin
08-19-2012, 05:29 PM
Uite copy paste from other site:
go into cydia go to manage select packages then select cydia installer modify it reinstall even if you get somer error code it still fixes the problem.
In mai putin de 1 minut amb gasit solutia.

liviunet
08-20-2012, 05:18 PM
Uite copy paste from other site:
go into cydia go to manage select packages then select cydia installer modify it reinstall even if you get somer error code it still fixes the problem.
In mai putin de 1 minut amb gasit solutia.

pe wifi eram si nu merge ... nu stiu ce sa ii mai fac frate

tiberiuboboc
08-20-2012, 05:27 PM
@ad3lin daca te uiti mai sus, exact acelasi lucru i-am spus si eu, numai ca in romana :)
@liviunet nu mai cita postul imediat de deasupra, se subintelege ca la acela raspunzi.