PDA

View Full Version : Restore iphone 4 Ios 5.0.1. Cateva intrebari



Ciobi
08-25-2012, 10:27 PM
Am un iphone 4 iOS 5.0.1 bb. 04.10.01. Telefonul este decodat cu gevey sim. De ceva vreme merge foarte greu si as dori sa ii dau un restore. Nu mai tin minte exact ce am facut prima oara cand i-am facut update la aceasta versiune. Trebuie sa fac iar un custom ispw cu prezervare de bb si sa ii dau restore de pe acela? Daca aveti un tutorial ar fi super, nu vreau sa fac vreo prostie. Multumesc anticipat.

flotouran95
08-25-2012, 10:56 PM
Uite aici http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/

Daca intimpini erori le postezi si incercam sa le rezolvam


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciobi
08-25-2012, 10:59 PM
Asta ar inseamna sa ii fac si update la ultima versiune? Nu ar trebuie sa fie probleme atata timp cat bb ramane acelasi nu?

flotouran95
08-25-2012, 11:18 PM
Da asa e iti pastrezi acelasi baseband ca sa mearga apoi gevey


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciobi
08-26-2012, 09:09 AM
M am uitat acum pe tutoriial si vad ca explica doar pentru expert mode. Din cate am inteles eu ar trebui sa fac custom ispw ii dau restore cu el si apoi fac jailbreak si activare cu redsnow. Este corect?

flotouran95
08-26-2012, 10:27 AM
Nu cu snowbreeze tre sa faci activare


Sent from my iPhone using Tapatalk

dmoomd
08-26-2012, 11:51 AM
Daca nu vrei sa-i faci upgrade de soft , tre sa ai shsh-urile salvate de la 5.0.1 le ai?


Nu īncerc să par deștept,chiar sunt ! :D

Ciobi
08-26-2012, 12:05 PM
II fac update, nu este o problema. Nu le am salvate dar le pot salva oricand. Activarea se face automat cand fac custom ispw sau trebuie facuta dupa? asta nu stiu

dog
08-26-2012, 12:17 PM
Daca faci cu snowbreez custom firmware ai la un momendat la General Activate The Iphone si bifezi aia.Daca nu ai shsh salvate trebuie sa faci un custom firmware cu snowbreez de 5.1.1 sa iti pui fara update de baseband si bifata aia de activare.Nu o sa mearga sa mai pui 5.0.1.

flotouran95
08-26-2012, 01:37 PM
De ce sa faci la acelasi ios cind 5.1.1 sa dovedit mai bun decit 5.0.1. Incearca si fa doar preserv de baseband ca daca nu ma insel cind alegi aceasta optiune te si intreaba daca vrei sa il activezi si acolo dai ,,yes" . Nu mai stiu sigur asta.. Pui ios ala si apoi ii faci jailbreak cu redsnow , absenthe . Daca nu ii faci ios in expert mode si alegi si install cydia si ai totodata si jailbreak sunt colegi pe dorum care au asa si nu au probleme


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciobi
08-26-2012, 03:04 PM
Nu ai activare. Iti face doar custom ispw si apoi te pune sa intrii in dfu mode. O sa ii fac update cu custom ispw si apoi ii jailbreak cu redsnow. sa vad cum o fi cu activarea. Wish me luck :D

flotouran95
08-26-2012, 03:07 PM
Ba nu atunci fa cum ti-am spus. Alegi expert mode il si activezi si ii faci si jailbreak. Simplu. Eu asa am avut fcut inainte sa trec la ios 6 .


Sent from my iPhone using Tapatalk

mikeru
08-26-2012, 03:07 PM
unde nu ai activare? cum adică, ”cum o fi cu activarea” ?

cānd creezi custom ipsw cu sn0wbreeze, bifezi ce ți-au zis băieții mai sus și gata bālciul :p

Ciobi
08-26-2012, 03:10 PM
Cand faci custom ispw nu ai optiune de activare.

dog
08-26-2012, 03:15 PM
Daca ai sa faci custom cu snowbreez si dai pe Expert Mode si dupa aceea General ai sa ai dupa aceea Activate The Iphone
http://www.idevice.ro/wp-content/uploads/2012/05/activ-382x300.png

flotouran95
08-26-2012, 03:18 PM
Ia uitate mai bine. Pai eu cred ca stim ce vorbim tu cam ce zici??


Sent from my iPhone using Tapatalk

dmoomd
08-26-2012, 03:22 PM
Nu cred ca a mai citit... Cum o vrea sa activeze telefonul????


Nu īncerc să par deștept,chiar sunt ! :D

Ciobi
08-26-2012, 03:42 PM
Daca ati fi atenti la ce zic eu poate ati intelege. Cand dai click pe functioa prezerve bb nu ai alte optiuni. Nu stiam ca si la expert mode iti face prezervare de bb. Fiti si voi mai expliciti. Poate pentru cineva care stie este usor sa inteleaga ce ziceti voi dar pentru mine nu e. Multumesc.

flotouran95
08-26-2012, 03:45 PM
Snowbreeze nu face update de baseband indiferent ce operatiune ai face cu el. Cred ca iti apare si ca si mesaj la deschiderea lui

dog
08-26-2012, 04:00 PM
E corect ce zice flotouran95, snowbreeze nu face update de baseband, asa ca alege expert mode, fa un ipsw custom, baga telefonul in dfu mode si restore.

Ciobi
08-26-2012, 04:07 PM
Exista o posibilitate sa intru in dfu mode fara butonul home? de ceva vreme cam face figuri si acum vad ca nu vrea sa intre in dfu.

dog
08-26-2012, 04:12 PM
http://www.idevice.ro/2012/07/05/tutorial-dfu-ipsw-iti-permite-sa-introduci-un-iphone-ipod-touch-sau-o-tableta-ipad-in-dfu-mode-fara-a-folosi-butoanele-fizice/

Ciobi
08-26-2012, 05:22 PM
Multumesc, a mers perfect totul.

dog
08-26-2012, 05:45 PM
Cu placere.

flotouran95
08-26-2012, 05:50 PM
DEci avem ios 5.1.1 care si merge cu gevey?

Ciobi
08-26-2012, 08:47 PM
Da, avem :D

dmoomd
08-26-2012, 08:51 PM
felicitari..... :D

Ciobi
08-27-2012, 09:06 AM
Stiti cumva cum pot repara pus notifications? Am incercat cu sam si cu o gramada de tutoriale ( care pe 5.0.1 au mers) dar acum nu functioneaza. Ce alte optiuni mai sunt?

mikeru
08-27-2012, 09:14 AM
ăsta (http://forum.idevice.ro/showthread.php/5010-TUTORIAL-Activare-iPhone-folosind-SAM) tre să meargă sigur.

Ciobi
08-27-2012, 01:17 PM
Foarte ciudat, m am uitat la tutorial ( nu am facut nimic din ce scria acolo ) desi setarile le aveam facute, am dat un restart si a mers, desi mai facusem asta inainte. in fine.
O problema pe care o am de cand am facut update la 5.1.1. Cand dau restart la telefon imi uita conexiunea la wifi. Trebuie salvata undeva?

mikeru
08-27-2012, 01:20 PM
nu. și mă mir. n-am mai pățit asta. dă-i un Reset Network Settings și conectează-te din nou la WiFi, vezi dacă mai face așa

Ciobi
08-29-2012, 08:16 PM
Quick question. Am facut unei prietene acelasi lucru, a mers totul perfect dar dupa ce i-am dat primul restart a ramas blocat in loading screen si nu se mai intampla nimic. Ce sa fac? Sa refac jailbreakul?

dmoomd
08-29-2012, 08:25 PM
quick answer.hard reset

Ciobi
08-29-2012, 08:30 PM
Ce inseamna asta? E codat deci nu pot face restore direct din itunes.

dmoomd
08-29-2012, 08:56 PM
apasa mai mult de 10 sec butoanele home + power

Ciobi
08-29-2012, 09:05 PM
Exact asta am facut si a mers, booteaza prima oara dar dupa aia ramane la loading screen. Am reusit sa il fac sa porneasca cu tethered boot. De ce mi-a facut tethered jailbreak pe 5.1.1? Telefonul are bb 3.10.11.

Ciobi
08-29-2012, 09:14 PM
nu pot sa dau edit: bb 3.10.01

flotouran95
08-29-2012, 09:39 PM
CU ce i-ai facut jailbreak?

mikeru
08-29-2012, 09:51 PM
asa se comporta din cauza Gevey-ului

Ciobi
08-29-2012, 10:32 PM
Da, posibil. Dar la mine cu acelasi telefon, acelasi soft si acelasi gevey nu am avut problemele astea. Singura diferenta era bb. Am rezolvat pana la urma, daca ii dau mai multe reseturi o ia pana la urma. Foarte ciudat, nu am mai patit asta pana acum. Multumesc mult pentru ajutor.

flotouran95
08-29-2012, 11:25 PM
Inseamna ca ai facut cu snowbreeze. Asa am patit si eu odata . Am scapat doar cu refacerea jailbreak


Sent from my iPhone using Tapatalk

Boby Dumitrescu
09-28-2012, 01:32 PM
am si eu i4 cu 5.01 si vreau sa fac update la 5.11 si imi da o sumedenie de erori cand incerc sa fac restore in itunes... ma poate ajuta cineva...? ultina eroare intinpinata e 21... si am incercat aproape tot... poate mi a scapat ceva nush ce sa zic...

OXXO
09-28-2012, 01:41 PM
ai SHSH salvat de 5.1.1?

Boby Dumitrescu
09-28-2012, 02:23 PM
da, cu bulbs adaugat.
.................
de la 4.21
................
mai apare la cineva erarea 21.... si mai sta si vreo 5 min ca sa mi dea eroarea asta
................
daca fac restore cu ipsw mai mi o da eroarea asta?! eu am neverlocked..

vlad.indreica
09-28-2012, 06:29 PM
la mine nu vrea sa iasa din recovery mode, restore la 5.0.1 semnat! ce pot sa-i fac?

vlad.indreica
09-29-2012, 10:48 AM
si eu primesc eroarea 21. nu stiu ce sa-i mai fac...