PDA

View Full Version : niciun serviciu



AndreeaGC
08-26-2012, 10:13 PM
Buna!De curand am primit un iPHONE 3gs si m-am gandit sa-mi descarc aplicatii de pe iTunes,dar cand am vrut sa-mi descarc aplicatia respectiva m-a pus sa instalez iOs 5.x.x(nu am fost atenta).Toate bune si frumoase,dar dupa ce am instalat acest iOs,cand bagam cartela scria:"Niciun serviciu".
Mentionez ca nu am momentan retea WI-Fi sa-mi descarc aplicatii de pe telefon.Ar putea cineva sa ma ajute?:(:D

mikeru
08-26-2012, 11:28 PM
http://www.idevice.ro/2012/05/26/tutorial-untethered-jailbreak-si-unlock-ios-5-1-1-pe-iphone-ipad-si-ipod-touch-cu-sn0wbreeze-2-9-4windows/

fă tutorialul ăsta. vei putea intra īn meniu (springboard).

apoi din Settings - About - Serial Number, zi-ne numărul. īn funcție de ăla vei putea face decodarea, ca să-l folosești ca telefon.

AndreeaGC
08-26-2012, 11:42 PM
hmmm....cam greu pentru "capusorul" meu:))...nu prea le am cu astea sa zic asa:))...apropo versiunea este iOs 5.1.1

mikeru
08-26-2012, 11:51 PM
deci stai să īnțeleg... tu ai făcut update-ul din greșeală, acum īți zice Niciun Serviciu.

dar
īn aplicații poți intra? s-a activat iphone-ul, sau apare doar Emergency Call?

AndreeaGC
08-26-2012, 11:56 PM
da l-am facut din greseala pentru ca imi cerea itunes pentru a-mi instala o aplicatie...iphone-ul este activ,l-am facut cu un program numit redsn0w_win,dar nu am semnal,spune:niciun serviciu.
pot descarca jocuri,ma pot juca,dar fara sa fie activa cartela:(

mikeru
08-26-2012, 11:59 PM
no, te-ai scos, atunci.
zi-mi versiunea de Modem Firmare. 5.x.x sau 6.x.x


pentru unlock ai nevoie de un WiFi, altfel e prea mare filozofie.

AndreeaGC
08-27-2012, 12:05 AM
pfff...pentru o saptamana nu pot avea WiFi:(
Firmare modem 05.16.05
Daca ma poti ajuta fara ajutor Wifi...cu un tutorial ceva...as fi recunoscatoare:P

dmoomd
08-27-2012, 12:05 AM
nu are wi-fi
pe calculator ai windows 7?
ai placa wireless la el? dar net ai la calculator?

mikeru
08-27-2012, 12:06 AM
citesc și eu postările, să știți. de-aia am specificat că ți-ar fi mai ușor CU wi-fi.

AndreeaGC
08-27-2012, 12:21 AM
am PC cu Windows 7 si internet.Placa wireless nu prea cred:P

dmoomd
08-27-2012, 12:26 AM
daca aveai placa wireless puteai sa-ti faci tu wi-fi pt.telefon.....

AndreeaGC
08-27-2012, 12:28 AM
o sa am wi-fi,dar duminica.pana atunci as vrea sa-l fac.offff..:((
cu wi-fi este mai usor?poate imi explica cineva duminica...sau posteaza cineva un tutorial ceva:D

AndreeaGC
08-27-2012, 03:47 PM
ma ajuta cineva?cu un tutorial ceva?:(

mikeru
08-27-2012, 03:50 PM
de ce nu-l duci la cineva, să te ajute?

tutorial nu există făcut, dar te ajută treaba asta. e doar pregătirea pentru instalarea softului care face decodarea

http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/

la pasul 6, tu trebuie să bifezi doar Install iPad Baseband, tu ai jailbreak deja, nu ai nevoie să bifezi Install Cydia.

apoi mai faci o dată tutorialul și bifezi Downgrade from iPad Baseband, ca īn tutorial.


o să-ți caut modul de instalare a ultrasn0w. dar ăla se face din 2 tap-uri, dacă ai WiFi! :D

AndreeaGC
08-27-2012, 03:57 PM
ar fi o idee...dar nu stiu la cine,nu am prieteni cu iphone:))).cel putin imi merg aplicatiile:))))).ok ma descurc eu,o sa-ti cer parerea cand o sa am wi-fi,poate atunci ma poti ajuta:D

mikeru
08-27-2012, 03:59 PM
citește link-ul de mai sus, vezi. și du-te și tu īntr-un parc cu WiFi și instalează ultrasn0w. atāt mai trebuie, după ce termini cele de mai sus.


PS: prima oară pui basebandul de iPad, apoi īl dai jos ca să faci să meargă și GPS, īn caz că ai nevoie

AndreeaGC
08-27-2012, 04:09 PM
ok...si ultrasn0w il iau de pe Cydia nu?de aceea am nevoie de wi-fi?

mikeru
08-27-2012, 04:10 PM
da. pānă termini cele de mai sus, poate găsesc modalitatea de instalare a ultrasn0w prin cablu

AndreeaGC
08-27-2012, 04:12 PM
ok...ms frumos.o sa incerc!

mikeru
08-27-2012, 04:17 PM
citește aici http://www.ultrasnow.eu/cyder-2/

citește tutorialul, dar trebuie să faci de la pasul 7 de două ori pānă jos, o dată pentru

mobile substrate

și o dată pentru

ultrasn0w

AndreeaGC
08-27-2012, 04:22 PM
acesta este pentru a instala redsn0w prin cablu?

ultrasn0w* scz:))

acesta este pentru a instala ultrasn0w prin cablu?
pffff...sa postat de mai multe ori,,,scz

mikeru
08-27-2012, 04:34 PM
da da. dar după ce faci celălalt tutorial

AndreeaGC
08-27-2012, 09:23 PM
si toti pasi acestia trebuie facuti obligatoriu cu cartela SIM in telefon?ca o am in altul:P

mikeru
08-27-2012, 09:40 PM
nu conteaza.
dar sa nu te astepti sa ai semnal dupa instalarea ultrasn0w, daca sim e in alt tel:p

Sent from my iPad using Tapatalk HD

AndreeaGC
08-27-2012, 10:34 PM
nu prea ma descurc cu ipsw:Pnu stiu ce-i ala si de unde sa-l iau chiar daca tu mi-ai dat un link imi afiseaza mai multe:P
aaa gata am gasit:))

AndreeaGC
08-27-2012, 11:14 PM
cand dau Select IPSW si dau select imi apare un fel de eroare si nu pot da next:(

mikeru
08-27-2012, 11:16 PM
ia ipsw de 5.1.1 pt 3gs de pe iclarified.com/750

mikeru
08-28-2012, 01:01 AM
cu OffTopic-ul vă poftesc respectuos pe thread-ul special creat pentru asta.

pentru chat și flirt, găsiți cum se trimit PM.

@dmoomd ai PM.

offtopicul se șterge

djciupi
09-05-2012, 02:00 AM
daca telefonul e codat ... si a facut update din itunes fara preserved baseband a cam incurcat'o :)) .. se poate doar juca pe el si aplicatii .. dar fara sunat ... si mesaje :))

mikeru
09-05-2012, 08:49 AM
djciupi: există thread-uri īn secțiunea Cafenea doar pentru de dragul de-a posta.

dacă ai fi citit de sus de tot (adică de pe prima pagină), ai fi văzut că-i vorba de 3gs.