PDA

View Full Version : problema jailbreak



liviunet
08-29-2012, 03:01 AM
Am facut jailbreak la un 3g a fost ok tot... am descarcat un firmware de pe getios.com si am dat restore la acel firmware cu shift+r din itunes si mi-a dat eroare am refacut jailbreack dupa si acum numai gaseste reteaua....
ajutati-ma!

OXXO
08-29-2012, 04:25 AM
Da-ne mai multe detalii, ce iOS i-ai pus, ce baseband are? Este codat pe alta retea decat cea pe care il folosesti?
Poate nu iti gaseste reteaua pentru ca nu ai instalat ultrasn0w? sau poate ca a avut BB de iPad si atunci va trebui sa reinstalezi BB de iPad dupa care ultrasn0w...

tiberiuboboc
08-29-2012, 06:26 AM
La 3G ajungea sa faci jb cu redsnow, spirit sau jailbreakme in functie de ce iOS aveai pe telefon. Din cate inteleg tu ai facut restore. Daca telefonul tau era decodat prin soft tocmai l-ai blocat la loc.

liviunet
08-29-2012, 12:23 PM
Da-ne mai multe detalii, ce iOS i-ai pus, ce baseband are? Este codat pe alta retea decat cea pe care il folosesti?
Poate nu iti gaseste reteaua pentru ca nu ai instalat ultrasn0w? sau poate ca a avut BB de iPad si atunci va trebui sa reinstalezi BB de iPad dupa care ultrasn0w...

Am facut jailbreak cu firmware 4.2.1 si mergea greu dupa am facut restore din itunes cu pe firmware 4.1 si nu imi mai gaseste reteaua si telefonul era codat pe orange si tot aceasi cartela de mi-a mers am vrut sa o folosesc si nu mai gaseste reteaua.
Cand sa se finalizeze restore ce am vrut sa il fac din itunes mi-a dat eroare si imi arata pe display sa conectez tel la itunes am vrut sa fac jailbreak iarasi nu intra in DFU pana la urma a luato am instalat 4.1 si nu imi dedecta reteaua, am instalat si ultrasnow si tot nu merge.

tiberiuboboc
08-29-2012, 12:45 PM
Ce baseband ai? Daca e mai mare de 05.13.04 nu te ajuta ultrasnow si trebuie sa instalezi bb de iPad. Daca ai deja bb de ipad (06.15.00) trebuie reinstalat dupa care ultrasnow

liviunet
08-29-2012, 01:05 PM
Baseband este 05.15.04, ce ii fac?

tiberiuboboc
08-29-2012, 01:20 PM
Nu poti decoda acel bb cu ultrasnow. Trebuie sa instalezi basebandul de iPad cu ajutorul lui redsnow, dupa care poti face downgrade la bb 05.13.04 iar pentru unlock instalezi ultrasnow. Cauta tutoriale pe forum, eu sunt pe telefon si nu pot.

Nu mai cita postul de deasupra!

liviunet
08-29-2012, 01:26 PM
Nu poti decoda acel bb cu ultrasnow. Trebuie sa instalezi basebandul de iPad cu ajutorul lui redsnow, dupa care poti face downgrade la bb 05.13.04 iar pentru unlock instalezi ultrasnow. Cauta tutoriale pe forum, eu sunt pe telefon si nu pot.

Nu mai cita postul de deasupra!

Pai omule de ce numai gaseste reteaua ca pana sa ii fac ce iam facut mergea perfect aveam semnal tot...

liviunet
08-29-2012, 01:41 PM
Gata am rezolvat tot huuuuuuuuu. Am si decodat telefonul. Multumesc baeti pentru tot. FOrza iDevice

tiberiuboboc
08-29-2012, 01:46 PM
Pentru ca ai facut restore si astfel ai dus basebandul mai sus si ti-ai blocat telefonul in reteaua in care a fost codat initial. Telefonul tau era decodat cu ultrasnow. Fa ce am spus si o sa ai iar un telefon decodat prin soft.

Si inca o data, nu mai cita postul imediat de deasupra !!!!!!!!


LE Ne bucuram pentru tine :). Bafta in continuare!