PDA

View Full Version : Instalare Mac OS X pe pc!



mihaisadu
08-29-2012, 08:37 PM
A incercat cineva sa instaleze mac os pe pc? As dori si eu un tutorial bun sa instalez si eu. Din cate am vazut pe net se poate si cred ca am toate componentele compatibile.

dmoomd
08-29-2012, 09:00 PM
ai PM.sa-mi spui daca te-ai descurcat.

Catalyn
08-30-2012, 11:06 AM
Vreau si eu un pm :) plzz

mikeru
08-30-2012, 11:30 AM
da. dacă e forum, e de dat pe post.

dmoomd
08-30-2012, 12:06 PM
este vorba de hack..... deci nu se poate.... :)

razvanrudy
09-01-2012, 11:15 AM
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tutorial? as vrea sa l folosesc putin in felul asta inainte de a trece pe un macbook

dmoomd
09-01-2012, 02:44 PM
Ai PM

alexxandru123
09-01-2012, 03:19 PM
Salut, vreau si eu sa instalez mac osx pe laptop, pm te rog ! Ms

dmoomd
09-01-2012, 03:30 PM
vrei sa-ti instalezi doar mac ,sau vrei sa-ti mearga in paralel cu windows?

alexxandru123
09-01-2012, 03:48 PM
In paralel pana ma invat

dmoomd
09-01-2012, 03:48 PM
ai PM

Daniel Onofrei
09-01-2012, 03:50 PM
Imi dai si mie informatia daca poti ? Vreau sa pun doar mac...

dmoomd
09-01-2012, 03:52 PM
e mult mai complicat sa-ti pui doar mac..... astept si eu raspuns de la @mihaisadu

mihaisadu
09-02-2012, 12:16 AM
Mi-am cumparat un stick de 8gb sa il folosesc. Dar nu am avut timp sa il fac. Luni ajung acasa si o sa incerc sa il fac. O sa revin cu detalii. Oricum interesati-va intai daca hardware-ul vostru este compatibil cu sistemul de operare pentru ca asta e singura problema care ati putea sa o intampinati!

Am salvat cateva link-uri utile si o sa vi le dau pe pm daca totul decurge bine!

iordan_alin
09-17-2012, 09:50 PM
Salut dmoomd ma poti ajuta cu o informatie, vreau sa imi instalez os x si vreau sa stiu daca e compatibil cu un procesor:
AMD Athlon X2 Dual-Core, Model procesor: QL-65, Frecventa procesor: 2100 MHz, Cache: 1024 KB.

Multumesc mult.

mihaisadu
09-18-2012, 10:30 AM
@iordan_alin mac os x este compatibil doar cu procesoarele intel!

iordan_alin
09-18-2012, 11:42 AM
Stiam ceva dar nu stiam sigur. Atunci pentru desktop in care am un procesor Intel Core 2 Duo, o placa de baza ASUS, 4 gb memorie Ram, la video nu stiu daca ar fi ok am un nVidia Geforce GT 220. Aici stiu sigur ca procesorul este compatibil. Intrebarea mea este placa video compatibila?

andree77
10-16-2012, 10:58 AM
Salutare ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tutorial sa instalez OS X pe pc procesorul e Intel Core 2 Quad Q6600 si 2 Gb de rami sper sa mearga. Va multumesc anticipat

mikeru
10-16-2012, 11:37 AM
condițiile sunt date mai mult de placa de bază, nu de performanțele PC-ului.

andree77
10-16-2012, 01:48 PM
placa de baza e GIGABITE EX38 DQ6

criss100
11-10-2012, 04:51 PM
Sal.Cer voie unui moderator sa postes un link extern catre in site ce se dedica doar la hackintosh

mikeru
11-10-2012, 05:47 PM
postează-l așa (www.idevice.ro)

criss100
11-11-2012, 11:30 AM
Mikeru Ai PM

mikeru
11-11-2012, 02:29 PM
am văzut ;) (http://uphuck.ggrn.org/forum/)

criss100
11-11-2012, 02:36 PM
SAL. Eu personal am Lion 1.7.3 pe o placa baza P5QL-E cu un CPU Q6700 @ 2.66GHz si functioneaza totul perfect.Am urmat tutorialul lor si am reusit sa il instalez.

dica266
11-20-2012, 11:43 PM
Vreau si eu un link...

criss100
11-20-2012, 11:52 PM
Ai PM

Protektor
11-21-2012, 09:51 AM
Pentru cine nu a observat link este in emoticonul lui Mikeru :confused:

Protektor
11-21-2012, 09:53 AM
Pentru cine nu a observat link este in emoticonul lui Mikeru :confused:
Veva de genul asta :cool: (http://uphuck.ggrn.org/forum/)

marocanu
02-22-2013, 11:49 AM
Salut domnilor,
Sunt nou "venit" in aceasta comunitate si ca orice incepator,vin la dvscu o intrebare: Amun laptop ASUS A4000 cu procesor Intel Penthium 4 de 3,2 ghz, oare se poate instala un mac os pe el?
Mi-ar place sa mearga ptr inceputin paralel cu xp-ul deja instalat.
Daca puteti un tutorial cat mai detaliat si link-uri :o.
Va multumesc anticipat!!!

Catalyn
02-22-2013, 11:54 AM
Nu vreau sa te dezamagesc, dar chiar acum cateva minute am vazut un mac os pe o masina virtuala si ii statea memoria(4gb) in 90%.Nu stiu daca exista o alta modalitate de a instala in paralel...

marocanu
02-22-2013, 03:40 PM
Atunci se poate doar cu OSx? Simplu,fără win?

marocanu
02-22-2013, 03:42 PM
Atunci se poate doar cu OSx? Simplu,fără win? Doar el singur? Şi dacă da, da-mi te rog nişte detalii... ca pentru ăştia bătrānii :p

florinirimia
02-23-2013, 12:34 AM
Vrea si eu pm pt mac os pt un laptop fujitsu siemens. Multumesc

apple.center
03-30-2013, 09:14 PM
Se poate instala si in dual boot. Totul este facut posibil de faptul ca Apple OS este bazst pe Unix la fel ca si Linux. De aici vine doar modificarea de bootloader, mai ales ca din 2005 Apple a trecut pe intel deci totul este foarte posibil. Proiectul OSx86 este vechi si perfectionat.

marocanu
04-05-2013, 10:38 AM
Salut! Vreau sa instalez si eu un mac pe un laptop Asus A4L Intel P4, 3.2gh, 1,2 am, video 128mb sis M661mx, mainboard AsusTek model A4L, chipset SiS 661FX, bios ver. 0211, agp 8x, hdd, dvd-rw, etc.
Am incercat pana acum: Kalyway, iDeneb 10.5.5, iDeneb 10.5.2, iAtkos 10.5.6 si un 10.4.6 x86, si cam toate imi dau aproximativ aceeasi eroare. Adica: Kalyway nu instaleaza deloc mai bine zis Darwin-ul se tot restarteaza cand apesi enter sau f8. Ideneb-urile, dupa aproape 2 ore :(, s-au blocat pe la 98% dupa care mi-au aratat o lista log, din care sa fiu cinstit n-am inteles mare lucru,dupa care trebuia sa restartez sau sa inchid. Am luat-o de la capat si am intampinat aceeasi problema. La iAtkos a fost ceva mai bine, adica s-a instalat, a aparut mesajul de instalare cu succes,iar la restart boot-a non stop din chameleon; logo-ul cu marul,nu apuca sa ramana pe ecran mai mult de juma de secunda :). Daca stie cineva o alta versiune sau o alta metoda sau daca exista vreuna pentru acest laptop, dati-mi de stire. Precizez ca am si un Mac original, deci am mai "umblat" cu el. Stiu sa formatez sau sa instalez, dar pe partea de hardware sunt pe dinafara.
Deci daca stiti careva ceva, un mic ajutor, mai detaliat daca se poate. Mersi mult!!

mikeru
04-05-2013, 10:51 AM
e posibil să nu fie compatibil laptopul tău cu Mac OS.. ce să zic.

eu am pus iAtkos pe o mașină virtuală și e rezonabil.

apple.center
04-05-2013, 01:50 PM
Da, chiar daca este intel procesorul placa de baza este sis... Ce kernel ai folksit la ideneb?

criss100
04-05-2013, 06:09 PM
Din cite am citit nu cred ca e compatibil cu mac-ul


Enviado desde mi iPhone 4S
con Tapatalk