PDA

View Full Version : Butoane iOS 5.1.1 - Problema!



Corneliu
09-03-2012, 10:46 PM
Buna ziua. Detin un iPhone 4S care ruleaza pe iOS 5.1.1! Dupa ce am fost de acord cu acest update, mi-am dat seama ca ceva nu e bine, si anume butoanele de ON/OFF ar fi trebuit sa se schimbe dupa acest update, adica sa fie I - on si O - off. Imi poate spune cineva care este problema?

Va multumesc anticipat.

mikeru
09-03-2012, 11:09 PM
nu īnțeleg īntrebarea..


I/O īn loc de On/Off? mută-te īn Engleză din Romānește

Man
09-03-2012, 11:10 PM
Nici eu, dar nu am scris.
Mi-a fost jena...
:))


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

Corneliu
09-03-2012, 11:13 PM
nu īnțeleg īntrebarea..


I/O īn loc de On/Off? mută-te īn Engleză din Romānește

Pai la toti cei ce ruleaza pe "5.1.1" nu mai sunt butoanele alea vechi ON si OFF, dar in loc de astea is I adica ON si O adica OFF.

Eu am 5.1.1 si tot cu ON/OFF am ramas...

Man
09-03-2012, 11:22 PM
Mikerule ai inteles?
Eu nu.


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

mikeru
09-03-2012, 11:23 PM
no. atunci mută-te din Engleză īn Romānește. că de-aia au ei I/O

@Mankid: toate butoanele, gen WiFi, Location, sunt cu On și Off cānd e setată limba Engleză pentru meniu. și cu I/O cānd e īn Romānește.

aia-i toată filozofia.

Man
09-03-2012, 11:43 PM
Aaaaa!
Sorry!



Sent from my iPad using Tapatalk HD!

funiest
09-04-2012, 02:47 AM
Postez eu detaliat in locul omului ca sa il ajutati, pentru ca merita :).

La el pe Iphone in Settings se vede asa ( parca icoanele inainte de iOS 5, cel putin eu asa aveam inainte de iOS 5 )
2382 ( poza este de pe net, poza de la el am sters-o din greseala ).

La mine si la alte Iphone-uri cu iOS 5.1.1 se vede ca in printscreen-ul de mai jos.
La mine daca mut pe Engleza nu se modifica butoanele.
2383

flotouran95
09-04-2012, 04:14 AM
Eu am incercat si merge cum zice mikeru


Sent from my iPhone using Tapatalk