PDA

View Full Version : Iphone 4s 16 gb .Blocat pe Sprint Usa



catalin01
09-07-2012, 03:31 PM
Are firmware 2.0.12 cum pot face sa il hactivez deoarece nu am nici un sim sprint pt a-i face activare normala .?

Man
09-07-2012, 03:50 PM
Din cate am vazut pe Wiki reteaua Sprint este CDMA non GSM, deci sal activezi doar cu X-Sim.


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

mikeru
09-07-2012, 05:29 PM
eu stiu ca sunt si-si


Sent from my iPad using Tapatalk HD