PDA

View Full Version : Ce se intampla in categoria iPod News?



zaone
01-06-2011, 05:54 PM
Stiu ca multi dintre voi isi doresc sa publice informatii noi pe care le gasesc pe internet si in aceasta categorie puteti face acest lucru in deplina voie. Puteti publica doar informatii care merita publicate, informatii care au legatura cu iDevice-urile si doar informatii fara continut ofensator. Va rog sa nu faceti spam pentru ca voi avea grija sa sterg tot si sa ma asigur ca nu veti mai face spam pe viitor.

priboianucristian
02-19-2011, 04:09 AM
salut, am si eu o problma, si nu am mai stat sa caut prin alta parte :(
Am un ipod touch din generatia a4-a (modelul de 8 gb) si pur si simplu nu am idee de ce nu vrea sa al recunoasca itunes...
De curand, am dat un full restore, si imi apare sa al conectez la itunes...Am descarcat itunes, conectez ipodul la portul usb...aud cum ca windowsul a indentificat ca s-a conectat un aparat ceva, dar din itunes nu apare nimic.
Vreo rezolvare la problema aceasta?
Am incercat pe un alt pc, si imi apre o eroare de genul asta- "this ipod ccannot be used because the required software is not installed, Please run itunes setup to remove itunes, then install itunes again etc etc (ceva de genu)
Am facut aceasta procedura de sute de ori, fara nici un rezultat :(
Am incercat si pe alte calculatoare, dar aceeasi problema apare...
Am incercat pe alte versiuni de windows, dar la fel din pacate :(
Am incercat cu un alt cablu usb, dar tot la fel face...
Exista vreo rezolvare? Daca da, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine...
O zi buna

Tyler
02-19-2011, 04:47 AM
E ceva hardware Ónseamnă, ai mers cu el la un service?

priboianucristian
02-19-2011, 10:13 PM
Nu am mers cu el la un service, pt ca nu am bani. Desi am garantie la el, mie frica nu imi vina vreo taxa de 50 100 euro :(
Acuma ce sa zic, ipodul inainte functiona perfect...acuma nu stiu ce s-a intamplat cu el

priboianucristian
02-26-2011, 08:29 PM
Acuma intampin alta eroare...
Al conectez la itunes si imi zica ca nu pot folosi ipodul din cauza ca programul necesar pt. folosirea lui nu exista...si imi zice sa reinstalez itunes...am facut asta, dar nimic....