PDA

View Full Version : Iphone 3GS



ganeaioan
09-14-2012, 10:43 PM
Salut,

Am un Iphone 3GS de ceva timp dar acum i-am facut update la ISO 5.1.1 nu stiam prea multe despre deblocari si jailbreak-uri.
Dupa update imi cerea cartela ...bla bla.
Am facut un mic research si am gasit tutorialul asta http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/. Dupa mai multe incercari si mai multe research-uri mi-am dat seama ca am modem firmware: 05.16.05.
Din cate am inteles trebuie sa-i fac update la baseband-ul 06.15.00 al iPad. am gasit acest tutorial http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/ dar imi da eroare ma un moment dat, cred ca ceva imi scapa.
M-a puteti ajuta va rog?

Astept raspuns

PS: Nu mai am tel de 2 zile si tare rau e fara :(

dmoomd
09-14-2012, 11:14 PM
Ce eroare da?


Nu Óncerc să par deștept,chiar sunt ! :D

liviunet
09-15-2012, 04:43 AM
Daca zici si ce eroare iti da ar fi bine.

Cumva cand instalezi din redsn0w iPad?

tiberiuboboc
09-15-2012, 07:56 AM
@ganeaioan cred stii ca daca ai un iphone 3GS cu bootrom nou (uita-te la S/N sa nu fie fabricat dupa saptamana 34 a anului 2011) il poti bricui definitiv prin instalarea bb de ipad. Ai luat in calcul acest lucru? Daca ai S/N xx134..... sau mai mare, NU instala bb de ipad. Daca e mai mic nu-i nicio problema.
Ca si colegii de mai sus te intreb ce eroare a dat.

ganeaioan
09-15-2012, 10:12 AM
Serial number:87020 din cate stiu e ok.
Eroarea nu o stiu dar o sa mai incerc odata, dar inainte de asta as vrea sa stiu daca procedez corect.
Cum am mai spus am ISO 5.1.1 instalat pe el si am incercat sa fac tutorialul asta: http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/ cu ISO 4.1, E corect?

@liviunet: Da imi da eroarea in momentul instalarii din redsn0w iPad. (coduri multe pe ecranul telefonului si la un moment dar am vazut ERROR si nu mai stiu exact ce mai scria).As mai incerca odata sa vad exact eroarea

Mc pt interesul vostru

ganeaioan
09-15-2012, 10:18 AM
[IBOOT-359.3.2] deci bootrom nou
......
Salut,

Am incercat din nou si asta e eroarea:
Mounting rootfs as read-only...
ERROR!
AppleBCMWLAN: :handleIOKitBusyWatchdogTimeout():error, no successful firmware download after 60000ms!! Giving up

Imi puteti spune cum pot sa fac un restore la 4.1 pt ca in itunes imi zice ca nu am internet sau ceva de genul asta

liviunet
09-15-2012, 11:18 AM
Tu ai avut jailbreak pe iDevice si ai incercat sa faci dupa restore din iTunes?
.......
Scuze pentru postul de mai sus!
Pai incearca si ia de aici iOS getios.com si incearca si faci cu versiunea descarcata de acolo.
Inca odata scuze pt dublu post.

ganeaioan
09-15-2012, 11:27 AM
Acum incerc de ceva timp sa fac restore de la 5.1.1 la 4.1 dar nu reusesc. Am avut jailbreak pe el
.....
Imi da eroare (20) cand incerc sa fac restore din itunes la 4.1.E din cauza jailbrack-ului?

liviunet
09-15-2012, 12:58 PM
Da! Folosestete de redsn0w sa poti face restore din itunes. Ce versiune de redsn0w folosesti?

ganeaioan
09-15-2012, 01:27 PM
exact variantele din tutoriale
......
Salut, am reusit sa fac acest tutorial http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/
Acum am ISO 4.1, Modem Fireware 06.15.00 cum as putea sa-i fac update la ISO 5.1.1 si apoi sa-i fac downgrade la baseband?

tiberiuboboc
09-15-2012, 02:10 PM
Nu mai face dublu post. Am obosit sa fqc curatenie dupa tine. Asteapta sa ti se raspunda!

Iti faci un custom ios 5.1.1 cu snowbreeze (pentru ca ai deja bb de ipad si la un restore la original 5.1.1 o sa primesti erori) dupa care faci downgrade de baseband. Gasesti tutoriale pe idevice.

ganeaioan
09-15-2012, 02:59 PM
Am reusit mc pt tot. Imi cer scuze pt dublu post.

swaMp
09-15-2012, 04:49 PM
Am si eu un 3GS cu 5.1.1 pe el si am probleme cateodata cu semnalul la el. Indiferent daca stau conectat pe wi-fi-ul de acasa sau din alta locatie, intru pe facebook sau foursquare isi pierde semnalul si la wi-fi si la retea. Un sfat ? Am facut jb-ul prost cumva ? Am folosit redsn0w cu firmware original.

tiberiuboboc
09-15-2012, 05:11 PM
Ce baseband ai? Tot de iPad (06.15.00)?

liviunet
09-15-2012, 05:21 PM
Pai stai tu la ce te referi cand zici semnal prost?
Semnalul la wi-fi sau la retea?

Si jailbreak nu ai cum sa il faci prost daca nu il faceai bine nu il instalai deloc ca iti datea eroare, daca sa instalat deci e ok.
Daca ai probleme cu semnalul wi-fi este posibil sa fie o problema hardware...

swaMp
09-15-2012, 08:22 PM
06.15.00 baseband. si am SN mai mic de 134. Pur si simplu daca am 3G pornit sau wifi pornit si intru pe facebook, stau ce stau pe aplicatie dupa un anumit timp ma deconecteaza si apoi se conecteaza si iar se deconecteaza si asta doar cand navighez pe net.

tiberiuboboc
09-15-2012, 08:29 PM
Poti incerca un downgrade bb de ipad ca aici (http://www.idevice.ro/2012/06/18/tutorial-downgrade-baseband-ul-06-15-00-al-iphone-3g-si-iphone-3gs-folosind-redsn0w-0-9-14-beta-1-windows-mac/), dupa care decodare cu ultrasnow din cydia. Poate e ceva legat de bb de ipad, s-au mai vazut cazuri.

swaMp
09-15-2012, 09:18 PM
Mersi. Am sa incerc