PDA

View Full Version : Problema activate ios 6



skdoc
09-22-2012, 01:02 PM
Buna ziua ! Recent am achizitionat un iphone 3gs . Avea instalat ios 4.1 (avea jailbreak ) dar i-am pus repede ios 6 . Ios 6 merge instalat fara probleme , selectez limba , tara , conexiunea la wifi dar nu se activeaza Si nu-mi recunoaste cartela sim .Ce as putea sa fac ?

nemet_tt
09-22-2012, 03:33 PM
Asta pt ca este codat, pana apare solutie de unlock pt ios 6 , incearca sa te intorci la 5.1.1 sau la care ai tu shsh salvat


Sent from my IPhone using Tapatalk

skdoc
09-22-2012, 03:37 PM
Nu am shsh salvat :)

ganja0trip
09-27-2012, 07:30 PM
daca nu am Shsh salvat ce se poate face ?

tiberiuboboc
09-27-2012, 07:35 PM
Incerci sa salvezi cu tinyumbrella sau iSHSHit din cydia si daca nu mai poti salva, nu poti face nici restore.

OXXO
09-27-2012, 07:47 PM
Mai intai afli pe ce este codat in aria dedicata decodarilor si ori il deblochezi oficial, ori faci rost de cartela operatorului pe care este blocat sa poti trece de activare sa il poti folosi ca iPod (fara functie de telefonie pentru ca i-ai updatat si baseband-ul).

ganja0trip
09-27-2012, 08:00 PM
si cum as putea afla pe ce operator este blocat si ce tara ? IMEI: 01 226100 108128 4
ICCID: necunoscut

OXXO
09-27-2012, 08:01 PM
In aria Decodari (http://forum.idevice.ro/forumdisplay.php/71-Decodari), ti-am scris mai sus.

ganja0trip
09-27-2012, 08:48 PM
nu reusesc sa aflu nimic :(

tiberiuboboc
09-27-2012, 09:04 PM
Posteaza IMEI la unul din userii din aria decodari si asteapta sa ti se raspunda. Aici oricum nu ai cum sa aflii nimic.

victor2302
02-22-2013, 05:41 PM
Salut , am o problemă asemănătoare , iOS 6.1 am făcut activarea cu redanow dar nu-mi ia semnalul de la cartelă ... Sugestii ceva ? Mulțumesc

SunSetRo
02-22-2013, 06:00 PM
da si tu mai multe detalii... ca nu suntem magicieni sa stim ce ai.

losonti
01-26-2014, 08:30 PM
Asta pt ca este codat, pana apare solutie de unlock pt ios 6 , incearca sa te intorci la 5.1.1 sau la care ai tu shsh salvat


Sent from my IPhone using Tapatalk

am un iphone 3gs si a avut pe el ios 4.1 ...mi-a aparut in itunes ca este disponibila varianta de soft 6.1.3 .i-am dat updatare de soft si a mers pana la un loc. mai precis pana la activare. de acolo nu mai merge. ma poate ajuta cineva? multumesc

tiberiuboboc
01-26-2014, 08:41 PM
Banuiesc ca era decodat prin soft si, prin restore, tocmai l-ai codat la loc ... Acum singura solutie de decodare gratuita este instalarea basebandului de iPad daca data fabricatiei iti permite acest lucru, in caz contrat il strici definitiv.
Posteaza aici S/N sau macar cifrele 3 la 5 din S/N (cel care iti apare in General / Informatii si nu citit de pe SIM tray sau din alte locuri care pot sa nu apartina telefonului fiind schimbate ...