PDA

View Full Version : help ! jailbreak face uptade de soft / firmwere ???



albert_aby
10-05-2012, 09:37 PM
salutare ...

am si eu o mare nelamurire

daca fac jailbreak direct pe telefon pe jailbreakme.com se face update si la sistemul de operare sau la firmwere ???

am un iphone 4 decodar cu gevey sim ios 4.3.3 firmwere 4.10.01

daca se face update nu mai pot folosii gevey si implicit nici telefonul .
daca fac back-up cu itunes si dupa daca este nevoie sa fac restore o sa revina la stare de acum ?

astept raspunsuri
multumesc

tiberiuboboc
10-05-2012, 09:40 PM
Jailbreak nu face update/restore/ modificare baseband.

albert_aby
10-09-2012, 10:09 PM
Jailbreak nu face update/restore/ modificare baseband.

multumesc pt raspuns.
am facut jailbreak si merge foarte bine dar azi am cumpacat inca un iphone 4 cu ios 5.1 ai bb 03.10.01 care are tethered jailbreak .

problema mea este cum scap de tethered jailbreak , sa il dezinstalez cumva si ce gevey trebuie sa cumpar si de unde imi recomandati sa cumpar

mikeru
10-09-2012, 11:08 PM
tu acum nu ai gevey?
du-te la un service să vezi ce gevey īți merge.

cāt despre scosul jailbreak-ului (dacă asta vrei), ai nevoie de SIM-ul din rețeaua īn care e codat iPhone-ul tău, pentru activare. altfel, tot la service (unul care are OneSIM sau SIM din rețeaua cu pricina) pentru activare.

dacă nu, ai nevoie de sn0wbreeze pentru hacktivation.

găsești aici pe forum suficiente thread-uri care tratează toate problemele tale.


atenție! să nu faci update direct din iTunes, fiindcă pui iOS6 și pierzi basebandul decodabil, apoi poți să-l folosești doar ca ipod

albert_aby
10-10-2012, 01:13 AM
tu acum nu ai gevey?
du-te la un service să vezi ce gevey īți merge.

cāt despre scosul jailbreak-ului (dacă asta vrei), ai nevoie de SIM-ul din rețeaua īn care e codat iPhone-ul tău, pentru activare. altfel, tot la service (unul care are OneSIM sau SIM din rețeaua cu pricina) pentru activare.

dacă nu, ai nevoie de sn0wbreeze pentru hacktivation.

găsești aici pe forum suficiente thread-uri care tratează toate problemele tale.


atenție! să nu faci update direct din iTunes, fiindcă pui iOS6 și pierzi basebandul decodabil, apoi poți să-l folosești doar ca ipod

am un gevey acum dar mai face figuri si pt activare trebuie sa repornesc telul iar pt a repornii tel pt ca am tethered jailbreak trebuie sa folosesc laptopul ... asa ca este un traseu cam lung si stesant uneori .

eu sunt din craiova si nu am gasit gevey decat second . vreau sa cumpar unul nou care sa meraga pe tel meu