PDA

View Full Version : Error 1600 ( am incercat toate posibilitatile )



pigey
10-15-2012, 02:44 PM
De 3 saptamani cred ca ma chinui sa scap de eroarea 1600.
Detin un iphone 4 care avea pe el 4.3.2 si am trecut la ios 6 astfel si basebandu trecand la 04.12.02 , bun , asta nu`i o problema ca nam solutie de unlock.
Am trecut la 5.1.1 , basebandu ramanand acelasi .
Acum telefonul e dead , pot alege sa-l pun in DFU sau in Restore Mode ambele dandu-mi erori .

De eroarea 1600 nu scap niciodata , in pwned dfu .
In restore mode se blocheaza la preparing iphone to restore , astept 2-3 ore si imi da error 1600.

Am incercat toate posibilitatile , sn0wbreeze , ifaith , redsn0w ...tot. Am modificat hosts de nenumarate ori , am facut foarte multe avand in vedere ca 3 saptamani numa asta m-am chinuit sa fac.

Cer ajutor daca se poate sa trec la 5.1.1 , daca pot face si un downgrade la baseband ar fi okey , cineva a scris la un alt topic ca nu e posibil un downgrade dar am gasit in multe locuri ca ar fi posibil.

Any help , please? Sunt disperat ! Nu-mi mai cad pantalonii de pe mine fara o greutate in buzunar :))

Mersi mult , dati-mi orice solutie , trec si la 4.0.1 daca e nevoie !
Telefonul nu e unlock si are gavey sim.

Am SHSH salvate pentru 5 sau 6 ios'uri . Va multumesc !

tiberiuboboc
10-15-2012, 02:47 PM
Pentru 1600 inainte de restore pui telefonul in DFU cu iReb? Asta te scapa de erorile 16xx.

pigey
10-15-2012, 02:49 PM
Am trecut la 5.1.1 , basebandu ramanand acelasi .
Acum telefonul e dead , pot alege sa-l pun in DFU sau in Restore Mode ambele dandu-mi erori .

De eroarea 1600 nu scap niciodata , in pwned dfu .
In restore mode se blocheaza la preparing iphone to restore , astept 2-3 ore si imi da error 1600.

Am incercat toate posibilitatile , sn0wbreeze , ifaith , redsn0w ...tot. Am modificat hosts de nenumarate ori , am facut foarte multe avand in vedere ca 3 saptamani numa asta m-a



AM SCRIS

pigey
10-15-2012, 02:49 PM
ai dreptate , nam scris iReb , oricum face parte din iFaith !... nu merge cu iReb , alta solutie ?:(

tiberiuboboc
10-15-2012, 03:33 PM
Inca o data: tu faci niste custom ios la care faci ulterior restore. Inainte de a apasa shift+restore la acel ios, ai telefonul bagat in DFU cu iReb? Stiu ca iFaith sau snowbreeze au implementat ireb ....

pigey
10-15-2012, 03:57 PM
Am bagat telefonul in DFU cu iReb ! Nu merge ! e primu lucru ce-l faci la erorile 16xx...

Astazi incerc sa schimb cablul . Tot azi incerc si de pe alt pc ... imi vine sa ma las pagubas cateodata , e crunt . Incep sa urasc apple .

cela_relly
10-16-2012, 12:27 PM
SHSH ai salvat in pc sau in cydia ?
Descarci ultima versiune de redsnow , deschizi redsnow - Extras - SHSH Blobs - Stitch - IPSW = selectezi firmware pe care vrei sa instalezi in telefon , conectezi iphone la pc .
Daca ai SHSH salvat in calculator selectezi LOCAL , daca ai SHSH salvat in cydia selectezi REMOTE , apoi NEXT si o sa iti creeze un firmware personalizat cu SHSH salvat pe care il vei putea scrie prin itunes si iphone-ul conectat in dfu mode , Shift + Restore si selectezi fisierul creat.

Razvan77
10-16-2012, 02:07 PM
pigey, credema ca si eu am aceasi problema la un iPad 2 cand vreau sa fac restore la 5.1.1, am incercat toate alternatileve la fel ca tine si inca nici un reaultat ... iREB nu ajuta !!! Nu are rost sa mai scrieti de el pentru ca tot eroare va da.

Astept sa vad daca ai reusit sau poate vine cineva cu o idee stralucita :D

mikeru
10-16-2012, 04:14 PM
am eu o idee strĂlucită, dincolo de faptul că tu lucrezi cam dezordonat.


Óncearcă alt PC.

sau șterge driverele de USB, dă restart și mai Óncearcă o dată.

sau reinstalează-ți windowsul.

pigey
10-16-2012, 08:25 PM
alta solutie? sunt incercate toate ! stiu ca lucrez dezordonat !

am incercat si cu shsh daca am zis ca le am.
Am incercat si alt pc , am scris ca o sa fac asta
Am instalat si toate driverele USB
Am dezinstalat si instalat iar iTunes , same shit !

Cumva am reusit cu un recovery fix si multe alte chestii , bineinteles in pwned DFU mode , in DFU mode nu mai pot intra , i dont know why ! si mi-a dat error -1 , acum iar 1600 . Pana si cu acelasi lucru facut nu`mi mai da -1 ca 1600 ( -1 mi-a dat la 4.2.1 parca !

Razvan77
10-16-2012, 09:45 PM
Eu nu stiu ce sa zic ... ma dau batut !!!

Ori e ceva cu iTunes de cateva zile, ori idevice-urile noastre au ceva. ( concluzie trasa din disperare )
Miss you iOS 5.1.1 ...

Cristi_Xp
10-20-2012, 06:00 PM
aceeasi problema o patesc si eu cu un 3g...facut toate chestiile recomandate pentru eroarea 1600...degeaba.

Protektor
10-20-2012, 06:50 PM
Dar tu ce vrei sa faci?


Sent from my iPad2 wifi only using Tapatalk

Cristi_Xp
10-20-2012, 06:50 PM
vezi aici http://forum.idevice.ro/showthread.php/8462-Eroare-1600