PDA

View Full Version : Iphone 3GS



lirik
10-17-2012, 11:23 PM
Va salut si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu vreun sfat macar sau,daca aveti cu vreo solutie...
AM un Iphone 3GS,luat din State,la abonament...cred ca e codat...Am fost la un service,mi s-a zis ca nui poate face nimic,acasa i-am bagat din curiozitate cartela si...a mers,am putut sa sun si sa fiu sunat,da a durat decat 2 zile,dupa aia mi-a aparut la semnal decat o liniuta si nu puteam sa sun...m-am uitat pe forumuri,tutoriale si i-am facut un restore...mi-a ramas la faza cu "doar apel de urgenta" ce pot sa-i fac???l-am stricat cu totul si-l mai pot folosi doar pe post de ipos sau mai pot sa-i fac ceva...???
Baseband 05.16.05,iOS 4.1(8B117),bootroom nou sau cel putin asta imi arata dupa ce l-am adus de la service...
Va multumesc si sper sa ma ajutati cu cate ceva,chiar daca stiu ca acuma aveti "batai de cap" telefoanele astea mai noi...

mikeru
10-17-2012, 11:32 PM
ce model e? de cāți GB?

lirik
10-17-2012, 11:54 PM
Scuze,am uitat sa postez,de 8GB

mikeru
10-18-2012, 12:26 AM
nu era nimic de uitat, am īntrebat ca să pot să-ți răspund mai departe.

uite care-i treaba.. astea de 8gb au un cipset de baseband care nu-i compatibil cu procedeul de decodare soft. adică dacă vrei să pui pe el baseband 6.15 (dacă vrei detalii, găsești pe google), va crăpa și nici ca iPod nu va merge.
Condiția nu e să fie de 8gb, ci să fie mai nou de un anume moment, observabil īn S/N. Or, cum al tău e la Emergency Call Screen, nu prea ai cum să afli S/N.

așa că:
mai ai o variantă, fiind codat pe ATT (că bănuiesc că alții nu vānd 3gs-uri acum īn State): să-l decodezi definitiv. nu mai știu exact cāt costa, aproximativ 100+ de lei. asta īnseamn că nu vei mai avea niciodată vreo problemă cu update-uri, SIM-uri din orice rețea etc.

dacă optezi pentru treaba asta, orientează-te īntre thread-urile dedicate decodărilor, īn secțiunea corespunzătoare a forumului, Spațiu Comercial - iDevice-uri - Decodări

lirik
10-18-2012, 12:47 AM
Multumesc multe pentru raspuns...sa inteleg ca S/N trebuie sa fie ceva de genu xx134 si mai mic??din cate m-am uitat eu atunci,e mai mare,nu stiu daca m-am exprimat sa intelegi :),daca as fi fost in Romania,l-as decodifica definitiv,da nu sunt in tara si vroiam sa stiu...deci practic nu-mi ramane de ales,decat cand ajung in tara sa-i fac o decodificare definitva???
Multumesc frumos,iti sunt recunoscator ca mi-ai raspuns chiar daca e o ora asa tarzie,desi multumesc meu e si ca toate celelalte,decat scris pe net :)

lirik
10-18-2012, 06:36 PM
Deci numai pot face nimic???Eventual nici sa-l am pe post de ipod??Daca nu e greu cuiva...raspundeti-mi si mie va rog...

alexxandru123
10-18-2012, 07:21 PM
Ii faci frumos un restore, dupa vorbesti cu cineva din aria decodari, te costa in jur de 15-20 $ . Ii transferi omuluii banii prin paypal si dupa astepti decodarea.