PDA

View Full Version : Eroare 1600 ...



Cristi_Xp
10-20-2012, 04:28 PM
Ma chinui cu un 3g cu 4.2.1 pe el.Are BB de ipad.Semnalul este foarte slab,asa ca am incercat sa rescriu BB.Am zis sa dau downgrade la bb ca era 6.15. moment in care nu s-a mai restartat.
Am dat sa instalez un 4.2.1 custom cu rescriere de bb de ipad,folosit ireb si toate cele pentru 1600 , la fel eroare 1600 de vreo 20 ori.
Am bagat 4.1 stock,l-am scos din recovery cu tiny umbrela,functioneaza.L-am jailbreackuit cu un redsnow vechi si s-a activat.La jailbreak la fel inainte sa dau doar jailbreak am dat sa instaleze bb de ipad din nou ...si tot acolo se bloca.Am dat fara sa instaleze bb de ipad si a mers.A pornit,e activat,semnal slab.
Parerea mea e ca e vreo legatura intre bb de ipad si semnalul slab?De ce nu se rescrie bb ? Cum as putea sa fac sa il rescriu ? Am citit pe un forum ca se recomanda sa se scoata bateria vreo juma de ora ...
A patit careva ceva de genul ?

mikeru
10-20-2012, 05:45 PM
1600 rezolvi cu iReb. iti duci iphone.ul in dfu mode si faci restore la custom.

Cristi_Xp
10-20-2012, 05:46 PM
daca citeai mai atent mai sus ... vedeai ca am facut asta de cateva zeci de ori ...

mikeru
10-20-2012, 06:54 PM
dacă ești așa deștept, descurcă-te.

Cristi_Xp
10-20-2012, 06:55 PM
pai decat sa dai reply doar dupa ce ai citit titlul topicului fara sa citesti tot mesajul,atunci mai bine nu dai deloc.Daca citeai ai fi vazut ca am facut exact ceea ce mi-ai sugerat tu...

Protektor
10-20-2012, 06:55 PM
Sa inteleg ca ai bifat din nou la jail casuta pentru bb de ipad?


Sent from my iPad2 wifi only using Tapatalk

Cristi_Xp
10-20-2012, 06:58 PM
da exact .Initial am bifat sa faca downgrade si atunci a crapat.Apoi am vrut sa instalez custom 4.2.1 cu reinstalare de bb si n-a mers.Apoi am instalat 4.1 fara custom neactivat.Am vrut sa fac jb+rescriere de bb cu redsnow si iarasi nu a mers.Singuru lucru care a mers,a fost jb fara rescriere de bb...si cu ocazia aia s-a si activat.

mikeru
10-20-2012, 06:59 PM
eu am rezolvarea. nu e una comodă, dar cum ziceam, descurcă-te.

Cristi_Xp
10-20-2012, 08:10 PM
posibil sa fie , eu n-am reusit cu niciuna, am incercat si itunes 10.2...alt usb... etc etc
N-am avut alt calculator sa incerc si asa.

Protektor
10-20-2012, 08:13 PM
Incearca sa pui 3.1.3 sau 4.1

Cristi_Xp
10-21-2012, 01:47 AM
am pus 4.1 a mers,insa doar cel necustomizat,care nu includea rescrierea de bb de ipad...
ma gandesc ca si 4.2.1 mergea doar sa nu ii dau rescriere de bb de ipad,acolo e problema,de aia s-a blocat si prima oara cand am dat sa fac downgrade din bb 6.15.