PDA

View Full Version : salut



COSTI
10-28-2012, 01:33 PM
am un iphone 4 decodat gevey si o cartela cosmote si am activat internetu
dar nush de ce nu mai apare 3g apare decat E
ms

teutzue
10-28-2012, 01:41 PM
Vezi in setari dacă ai activat 3G si dacă nu, trebuie configurat Internetul pe el(nu cred ca asta este dar merita sa īncerci. Si na poate nu esti īntr-o zona cu acoperite 3G...

COSTI
10-28-2012, 01:43 PM
poi a mers pana aseara :|

teutzue
10-28-2012, 01:46 PM
Ai schimbat cumva cartela cu alta a altui operator? De ce īntreb fiindcă trebuie făcute setarile pentru internet de fiecare data...poți īncerca sa activezi roamingul sa vezi dacă apare 3G:)

COSTI
10-28-2012, 01:50 PM
poi la operator era cosmote
si am dat si pe 26006 sau cum este :|

COSTI
11-02-2012, 12:46 AM
am intrat pe unlockit.co.nz
am intalat apn
dar cand activez 3g apare decat E,si cand setez la operator 22606 apare din ce cauza trebuie modifivat undeva

mikeru
11-02-2012, 01:02 AM
nu mai scrie PM, din moment ce ai un thread deschis. vei primi răspuns atunci cānd are careva habar.

din cāte știu eu, la cosmote sunt două rețele. iar 3G merge doar pe aia 22606.
aș avea nevoie de o confirmare din partea cuiva care știe

xchris
11-02-2012, 01:13 AM
@Costi,activeaza si data roaming...o sa ai atunci 3G :))

BR

COSTI
11-02-2012, 11:18 AM
nu merge

numai cand dau pe 22606 apare 3g

catalynoo
12-22-2012, 10:27 PM
E de la gevey ... Trebuie sa setezi manual reteaua 3g , am avut si eu gevey pe alt tel si tot asa facea

somany
12-25-2012, 10:47 AM
Din cate stiu eu E ala inseamna ca ai activat EDGE internet. Suna la cei de la Cosmote sa vezi cum iti activezi 3g. Faza cu data roaming nu are treaba cu activarea internetului.

mikeru
12-25-2012, 10:54 AM
are Gevey, deci are treaba. nu va mai dati cu parerea