PDA

View Full Version : Ultasn0w



SunSetRo
10-28-2012, 08:21 PM
nu mai gasesc ultrasn0w fix 5.1.1, gasesc doar ultrasn0w fix 6 ce fac? e tot aia? imi trebuie pentru 5.1.1

tiberiuboboc
10-28-2012, 08:23 PM
Incearca sa folosesti topicurile deja deschise de tine azi (http://forum.idevice.ro/showthread.php/8622-Error-11?p=73003#post73003). Da, este ultima versiune care daca poate face mai mult, poate face si mai putin.

SunSetRo
10-28-2012, 08:33 PM
da imi zice tot niciun serviciu....la 3gs 5.1.1 06.15.00 ..

tiberiuboboc
10-28-2012, 08:36 PM
Ultrasnow fix la ce te ajuta? Ultrasnow (simplu) ai instalat? Ce anume ai facut, ca sa intelegem si noi?

SunSetRo
10-28-2012, 08:38 PM
am facut jailbreak cu snowbreeaze si dupa am bagat ultrasnow fix si ultrasnow simplu si tot fara serviciu

tiberiuboboc
10-28-2012, 08:41 PM
Daca ai facut cumva inainte upgrade de iOS, trebuie sa instalezi bb de iPad. Dupa care ultrasnow. Ulrasnow fixer este bun pentru probleme cu semnalul, din cate stiu eu.

SunSetRo
10-28-2012, 08:42 PM
nu am facut upgrade de IOS l am dus de la 4.1 la 5.1.1 cu shift + restore.

tiberiuboboc
10-28-2012, 08:43 PM
La asta ma refeream. Reinstaleaza bb de iPad si va merge.

SunSetRo
10-28-2012, 08:51 PM
gata am rezolvat am scos ultrasn0w fix si merge acum, mersi mult.

tiberiuboboc
10-28-2012, 10:27 PM
Succese

xchris
10-29-2012, 12:40 AM
Sau puteai face downgrade...aceeasi Marie...;)

BR