PDA

View Full Version : Ram pentru Imac 21.5-inch, Mid 2011



NxRolix
12-05-2012, 01:07 PM
Buna ,

Ma intereseaza daca se poate adauga 2 x 4 gb daca am deja 2 x 2 gb in el..


sau trebe sa fie toate de un fel adica toate de 4 gb sau toate de 2gb ?

recomadati ceva marca anume sau nu conteaza ?


Multumesc.

Man
12-05-2012, 02:02 PM
Mai mult ca sigur ca ai 2 sloturi de mem ram, deci astea 2 trebuie schimbate cu cele de 2x4gb, dar nu stiu cat de usor se schimba....


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

NxRolix
12-05-2012, 02:04 PM
Mai mult ca sigur ca ai 2 sloturi de mem ram, deci astea 2 trebuie schimbate cu cele de 2x4gb, dar nu stiu cat de usor se schimba....


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

am 4 sloturi, si suporta pana la 16gb, doar nu stiu daca se poate combina 4 cu 2...

Man
12-05-2012, 02:08 PM
Off: nu mai cita postul imediat urmator, se subintelege la ce se face referire.
On: eu zic ca merge, dar trebuie sa stii ce memorii sa pui, latente, frecventa, poate si producator, la modele mai vechi de macbook-uri am vazut ca se poate pune ram cu capacitati diferite, dar putem sa mai asteptam raspunsuri de la colegi care se pricep mai bine...


Sent from my iPad using Tapatalk HD!

NxRolix
12-05-2012, 02:13 PM
inteleg, eu am gasit asta: http://support.apple.com/kb/HT4621

si eu cred ca merge dar vreau sa fiu sigur...

Hybrid
12-05-2012, 04:56 PM
Poti pune linistit si memori de 1600 mhz si vor rula la freventa de 1333 poftim: http://www.emag.ro/memorie-laptop-corsair-vs-2x4gb-ddr3-1333mhz-cmso8gx3m2a1333c9/pd/EB802BBBM/ eu le-am pe aceestea de 1 an si ceva intr-un macbook pro de 13 inch si merg impecabil.Poti sa iei o bucata care vine cu 2 placute de 4 GB ram si ramai cu 2 Sloturi Libere sau iei 2 bucati si vei avea 16 GB Ram (Fi atent sa fie exact aceelasi model la fiecare placuta altfel vei activa Firmware Password care numai in Service autorizat Apple il poti repara)