PDA

View Full Version : 3GS cu ios 6.0.1 cu jailbreak facut dar fara semnal si fara Cydia



adrinicu
12-09-2012, 10:18 PM
dar ptr 3GS cu ios 6.0.1 ??
de 2 zile incerc sa fac jailbreak
se deschide,nu are semnal si nici Cydia nu i.mi apare
ma puteti ajuta va rog?

Man
12-09-2012, 11:32 PM
Mai gandeste-te ce vrei sa afli, reformuleaza ideile tale, si revino!
Fara suparare dar nu am inteles mare lucru...
:)


Sent from my iPad, with love from Russia!

tiberiuboboc
12-10-2012, 06:20 AM
Ai incercat sa bootezi tethered (cu ajutorul lui redsnow)? Jailbreakul pe 6.0.1 este tethered si daca mai ai nevoie si de unlock cu ultrasnow, nu vei avea semnal pana cand nu bootezi tethered. Mai mult decat atat, iti mai trebuie si ultrasnow fixer pentru ca ultrasnow nu e compatibil 100% cu ios 6.

Ryvab
12-24-2012, 03:00 PM
Vad ca topic-ul inca nu e inchis chiar daca nu s-a mai scris de 2 sapt... Am reusit sa fac sa am semnal pe cartela insa nu si cydia prin alta varianta... Am pus iOS 4.1 pentru ca la ala aveam SHSH-ul si am facut jb cu redsn0w iar in program am marcat Install cydia si iPod baseband... S-a deschis cu iOS 4.1 si apoi am dat simplu restore din iTunes la 6.0.1 si merge de minune... Insa daca scot cartela si o bag inapoi isi pierde semnalul dar daca o las acolo merge fara nici o problema. Asta e la 3GS si merge fara nici o problema am verificat de doua ori ca sa fiu sigur. Daca stiti cum sa fac sa pot schimba si cartela ar fi minunat. MS

iooi
12-27-2012, 01:38 PM
Salut! Am un iphone 3gs ! Si as vrea sa stiu
1.daca e mare diferenta intre ios 5.1.1 si ios 6.0.1
2.Pe ce versiune e mai bine sa imi fac jailbreack
3. Daca sunt pe versiune 6.0.1 si vreau sa trec pe 5.1.1 cum fac?
Multumesc!

Ps. Am incercat sa fac jailbreack cu redsn0w si nu am reusit! ori imi zicea ca lipseste un fisier ori ca nu e buna varianta!
3167

Man
12-27-2012, 01:48 PM
Tu acum ce versiune ai?


Sent from my iPad, with love from Russia!

iooi
12-27-2012, 01:49 PM
"Nu mai da quote la postul imediat urmator"
Merci
ios 6.0.1

*mentionez ca am incercat inainte sa dau peste acest blog/forum

mikeru
12-27-2012, 01:58 PM
la 6.0.1 se face folosind 6.0 in redsn0w. da, 6.0.
jailbreak.ul e tethred, daca nu ai cumva un 3gs cu old bootrom.

iar downgrade nu poti face decat daca ai SHSH pentru 5.1.1. vezi ce.s alea si cum le poti avea si apoi vezi ce.i de facut.

iooi
12-27-2012, 05:33 PM
Am dowloadat acum ios 6.0 .ipsw sa vad ce reusesc

tiberiuboboc
12-27-2012, 05:37 PM
@iooi, nu mai cita postul imediat anterior, se subintelege ca la acela faci referire. Citeste regulamentul din semnatura mea!

iooi
12-28-2012, 02:17 PM
Am incercat cu acea versiune si zice missing key...

apoi am incercat un downgrade si imi zice asa 3174 3176

iar o alta problema: la actuala versiune 6.0.1 imi da eroare la game center si imi iasa pur si simplu din aplicatii, hartile oferite de apple nu mai functioneaza! Solutii va rog!

Nu ma pricep prea bine sa fac modificari la soft doar din prezentarile care le gasesc pas cu pas pe diferite site-uri! Daca ma poate ajuta cineva in acest fel!

Va multumesc!

Stefana
12-28-2012, 05:11 PM
Am un iPhone 3 si acum cateva zile i-am facut update la soft si mi so sters tot de pe el si nu pot sa il activez.
Problema 1: nu stiu daca ii iPhone 3g sau 3gs
Problema 2: stiu ca trebuie sa ii fac jailbreack si alte chestii da nu stiu cum
Va rog foarte mult ajutor.

mikeru
12-28-2012, 06:55 PM
Am incercat cu acea versiune si zice missing key...


ai încărcat 6.0 în Extras - Select ipsw? abia apoi faci jailbreak-ul.

@Stefana: ce background are iPhone-ul tău acum? unul cu buline sau un ochi de apă? dacă e primul, ai 4.2.1, ceea ce înseamnă că e 3g, dacă e apa aia cu valuri mici, e 6.0.1, ceea ce e mai complicat puțin :p

Stefana
12-28-2012, 09:32 PM
deci este iPhone 3g.
va rog ajutor mai departe.

mikeru
12-28-2012, 09:46 PM
redsn0w 0.9.6 rc 18, ipsw de 4.2.1 și apoi în redsn0w dai Browse, incarci ipsw descărcat de pe net, bifezi Install Cydia și gata.
după repornirea iphone-ului, ne spui ce Modem Firmware ai.

Stefana
12-28-2012, 10:16 PM
Uitati cum sta treaba eu nu stiu numic si daca vreti sa ma ajutati trebuie sa ma ghidati pas cu pas, alt fel nu ma descurc. si va rog sa imi dati linkurile de unde sa descarc.

iooi
12-28-2012, 10:18 PM
ai încărcat 6.0 în Extras - Select ipsw? abia apoi faci jailbreak-ul.


Exact asa am facut!

mikeru
12-28-2012, 10:30 PM
Uitati cum sta treaba eu nu stiu numic si daca vreti sa ma ajutati trebuie sa ma ghidati pas cu pas, alt fel nu ma descurc. si va rog sa imi dati linkurile de unde sa descarc.

ți-am zis aproape detalii:

redsn0w 0.9.6 rc 18, ipsw de 4.2.1 și apoi în redsn0w dai Browse, incarci ipsw descărcat de pe net, bifezi Install Cydia și gata.
după repornirea iphone-ului, ne spui ce Modem Firmware ai.
ce nu știi? să cauți pe google redsn0w 0.9.6? sau iOS 4.2.1 for iPhone 3G? după ce pornești redsn0w, vei ști ce am vorbit

Stefana
12-29-2012, 03:22 PM
Am facut cu redsn0w 0.9.6 rc18, dar mi-a dar eroare si atunci am facut cu redsn0w 0.9.6 beta 4 si merge tot, am pus iPhonul in DFU mode si acum imi scrie Waiting for reboot si astept de mult timp dar nu se incarca.

mikeru
12-29-2012, 03:30 PM
ce eroare ți-a dat redsn0w? dacă ai windows7, trebuia rulat As Administrator.
iphone-ul în ce stare e? afișează ceva pe ecran?

Stefana
12-29-2012, 03:36 PM
nu stiu ce eroare, nu am windows7 si iPhonul arata la fel singura schimbare e ca in coltul din stanga sus nu mai scrie nici un serviciu , dar scrie cautare.

mikeru
12-29-2012, 03:42 PM
tulai! păi zi așa :))
ok, l-ai pornit, du-te la Settings - About și zi-mi Modem Firmware

Stefana
12-29-2012, 04:05 PM
m-am uitat iar la el si iar scrie nici un serviciu, nu l-am activat, imi scrie cautare numai in timp ce astept Waiting for reboot pentru ca l-am pornit in timp ce se incarca.

mikeru
12-29-2012, 04:09 PM
nu mai înțeleg nimic, sincer. ai zis că i-ai făcut jailbreak, asta trebuia să facă și activarea.

Stefana
12-29-2012, 04:16 PM
deci am facut tot ce mi-ai zis da am ajuns in faza in care imi scrie Waiting for reboot si am asteptat mult sa se incarce si nimic si am facut asta de multe ori si tot nimic, imi apare jos la calculator ca se poate incarca mai repede daca fac nu stiu ce, ca imi trebuie alt usb si nu stiu ce sa fac.
daca ai inteles ceva spunemi ce pot sa fac.

mikeru
12-29-2012, 04:31 PM
nu știu în ce stare e iphone-ul tău, cel mai bine refă jailbreak-ul.

ia redsn0w 0.9.6rc18 din nou, pornește-l, dă browse și încarcă ipsw de 4.2.1, apoi fă jailbreak. bifezi doar jailbreak, apoi oprești iphone-ul și dai Next. trebuie să apeși power 3 secunde, ambele 10, apoi doar home inca vreo 15. ecranul trebuie să fie negru, apoi va începe să-și instaleze redsn0w ceva pe iphone și apoi se mută totul pe iphone.

Stefana
12-29-2012, 04:42 PM
deci i-am mai facut inca o data jailbreack cu redsn0w 0.9.6rc18 , dar tot nu se incarca.
3179

Protektor
12-29-2012, 04:55 PM
Nu cumva ai bbaseband de iPad? Ai bifact hacktivare cand ai facut jailbreak?

Stefana
12-29-2012, 05:10 PM
deci foarte concret: ce sa bifez?
3180

mikeru
12-29-2012, 05:21 PM
prima. apoi dacă e nevoie, mai faci procedeul o dată doar pentru a 3a. dar bifează prima și dă-i drumul. să vedem întâi ce Modem Firmware ai

Protektor
12-29-2012, 06:08 PM
Asta-mi place la ei, ca pe urma nu mai raspund si noi trebuie sa ne readucem aminte ce probleme au avut, deh, doar pentru asta stam aici, nu?!

Man
12-30-2012, 12:46 AM
Exact asa am facut!

Deci ai rezolvat ceva, in ce stadiu ai ramas?


Sent from my iPad, with love from Russia!

mikeru
12-30-2012, 12:53 AM
@iooi, cum stai?

iooi
12-30-2012, 12:56 AM
Deci: Am incercat sa fac ce mi-a zis mikeru. am scos versiune de ios 6.0 ispw. Am dat sa fac jailbreak-ul, merge si dupa ce termina imi da ceva eroare missing key parca.
Apoi am zis sa dau in downgrade si incerc sa imi fac SHSH la telefonul meu si imi da iar eroare!
Iar dupa toate astea telefonul merge, cydia nu e instalat si gamecenter-ul se blocheaza!!

Nu stiu ce sa mai fac!!! Am incercat cu alta verisune de redsn0w dar nu am reusit! Ceva indici?

mikeru
12-30-2012, 01:02 AM
cand primesti eroarea cu missing key? la jailbreak sau la tethered boot?
ceva nu faci bine si nu stiu ce.
daca e la Jus boot tethered, e evident ca iphone.ul nu porneste cu jailbreak, ci porneste in semi.tethered si de.aia nu apare cydia [inainte, daca nu porneai tethered, ti se bloca la logo, acum macar te poti da cu el pe net].

ai folosit redsn0w 0.9.15b3?
missing key da daca mai faci si alte operatiuni intre 'select ipsw' si 'jailbreak', respectiv 'just boot tethered'
trebuie DE FIECARE DATA sa incarci iOS 6.0 in redsn0w.

zi.mi daca am nimerit unde gresesti, in cate ti.am zis


Le: scuze de erorile de butonat, tastez pe ipad, ma grabesc:))

iooi
12-30-2012, 01:20 AM
in prima faza dupa ce incarc ispw imi zice asa (poza) sper sa intelegi 3194
apoi am facut o poza la screen la telefon sa intelegeti 3195

e ceva in neregula cu telefonul? am dat yes. Dau back si dau instal cydia?

mikeru
12-30-2012, 01:25 AM
deci al tau ce e? old sau new bootrom?
daca nu esti sigur, ia iDetector dee ih8sn0w.com si verifica.

si daca e OLD, dai NO in ecranul din prima poza.

daca e NEW, dai si tu yes, apoi mergi mai departe

iooi
12-30-2012, 01:32 AM
E new bootrom. am dat yes am dat back, instal cidya. si pe ecran la telefon imi zice: error! Please reboot the device into norma operating mode, then perform a clean "slide to power off"

Nu inteleg! trebuie sa il opresc normal si apoi sa intru in dfu mode?

mikeru
12-30-2012, 01:34 AM
DA!

dupa ce.l inchizi normal, ti se activeaza butonul de continuare.


hai noh, la ora asta facem tutoriale de folosire a redsn0w?

iooi
12-30-2012, 01:44 AM
am facut asa s-a instalat cydia dar nu imi apare ca si aplicatie! Il opresc telefonu pentru reboot, intra in DFU mode si incepe apoi imi apare asa: 3196

mikeru
12-30-2012, 01:51 AM
@iooi,
de fiecare data, in redsn0w trebuie mers in Extras si selectat ipsw 6.0. DUPA ce faci asta, mergi si dai Just boot. sau opreste redsn0w, reporneste.l si fa asta, extras, select ipsw, 6.0, just boot tethered

si ti.am explicat ca nu apare cydia, fiindca nu e pus exploitul din Just boot tethered, si e intr.o stare semitethered.


dar ori nu citesti, ori ai tu chef de povesti la 2 noaptea.

fa ce ti.am zis aici si sigur merge. stiu exact ca nu dai Select ipsw inainte de Just boot.


eu merg la somn, daca nu iese, o lasa,pm pe maine, dar n.are de ce sa nu iti iasa

iooi
12-30-2012, 02:00 AM
SI e gata! In sfarsit!!! Mi de multumiri mikeru! Scuze ca ti-am citit mesajul cu neatentie! O noapte buna sa ai!
..........
acum o aparut o alta problema. dupa ce am instalat installous nu mai imi deschide nici cidya nici installous!!! e ceva legat de faptul ca cidya e UnTethered sau Tethered? ca din ce am citit nu mai stiu pe unde ca la aceasta versiune de ios 6.0.1 e legat de acest fapt.

tiberiuboboc
12-30-2012, 07:48 AM
Citeste regulamentul, acest forum nu agreeaza pirateria asa ca discutia despre installous se opreste aici.

iooi
12-30-2012, 12:06 PM
Nu am nevoie sa ajutor pt installous, dar mă puteți ajuta sa sa îmi solutionez problema acum nici cidya nici calendarul nu mai rulează aplicații. Dau click pe ea se deschide si se închide la loc.

mikeru
12-30-2012, 12:21 PM
ai facut un tethered boot?

iooi
12-30-2012, 12:35 PM
Am facut ceea ce mi-ai zis tu utilizand redsn0w_win_0.9.15b3 si iPhone2,1_6.0_10A403_Restore. Nu stiu daca e tethered boot sau untethered boot!

mikeru
12-30-2012, 12:37 PM
nu, iooi, acum, cÂnd nu-ți pornește cydia. să-i dai reboot și să faci iar Just boot

iooi
12-30-2012, 12:42 PM
Functioneaza, multumesc din nou! De fiecare data cand patesc asa sa ii dau reboot?

mikeru
12-30-2012, 01:00 PM
pentru început :p

edy_edy
12-30-2012, 04:19 PM
salut am si un iph 3g , incerc sa ii fac un jailbreak cu reds0w 0.9.6rc18 cu versiunea 4.3.3, am ajuns in starea de " waiting for reboot" sta asa cam de 1 ora si nu face nimic. ma puteti ajuta cu ceva informatii, ajutor ?
mentionez ca e prima data cand imi bag nasul in asa ceva, am facut cam tot ce am citit la voi aici, dar cu siguranta fac ceva ce nu trebuie .

Man
12-30-2012, 04:21 PM
4.3.3 nu este compatibil cu iphone 3g.
Poate ai 3gs?


Sent from my iPad, with love from Russia!

edy_edy
12-30-2012, 04:23 PM
e 3 g vreau si eu macar 4.3. nu pot sa mai instalez nimic pe 4.2.1. care o am acum.

tiberiuboboc
12-30-2012, 04:26 PM
Cel mai mare ios pentru iphone 3G este 4.2.1. Nu poti pune mai mult.

mikeru
12-30-2012, 04:26 PM
nu poți pune 4.3.3 pe 3G. ultima versiune e 4.2.1

sorry, asta e. singura variantă e să faci upgrade la 3gs sau mai sus

Man
12-30-2012, 04:28 PM
Cum au spus si colegii NU poti face nimic, doar sa schimbi 3g-ul tau cu un 3gs macar.
Sorry.
:)


Sent from my iPad, with love from Russia!

edy_edy
12-30-2012, 04:29 PM
scuze m-ai incuiat, sa fac upgrade la 3gs in ce sens?

Protektor
12-30-2012, 04:29 PM
Sa cumperi unul :D

edy_edy
12-30-2012, 04:31 PM
va multumesc pt timpul accordat, ma gandeam ca mai pot face ceva cu el.

eutibby
12-31-2012, 11:27 AM
Salutare.

Am un iphone 3gs ios 6.0.1 care nu se activeaza(e codat pe Orange si orice i-am facut se blocheaza in ecranele negre). Cine mi l-a dat nu are nimic salvat, nici backup nu mai vb de shsh. Vreo idee!

Multam!

Man
12-31-2012, 11:31 AM
Dai restore curat.


Sent from my iPad, with love from Russia!

eutibby
12-31-2012, 11:33 AM
I-am dat restore curat.

We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
Please try again later, or contact customer care.

Aia primesc.

Man
12-31-2012, 11:36 AM
Ce iti apare pe ecran?


Sent from my iPad, with love from Russia!

mikeru
12-31-2012, 11:39 AM
deci mai incerci mai tarziu. vezi ca se poate activa fie prin wifi, fie prin iTunes, incearca ambele metode

eutibby
12-31-2012, 11:41 AM
3216 Asta imi apare si ramene doar asa!

eutibby
12-31-2012, 11:44 AM
Le-am incercat pe amandoua.
Prin itunes:

We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
Please try again later, or contact customer care.

Prin WiFi imaginea cu serverul ocupat.

O fi ocupat dar am incercat si ieri si facea la fel. Am incercat si cu alta cartela de Orange Romania si tot asa zice.

Protektor
12-31-2012, 02:09 PM
Ai bifat activarea? Daca da, atunci mai incearca se poate ca e legatura slaba si de asta da eroare.


Sent from my iPad2 wifi only using Tapatalk

tiberiuboboc
12-31-2012, 02:15 PM
Aceeasi problema este si aici:
http://forum.idevice.ro/showthread.php?t=8725
Posibil sa fie vreo problema de la Apple.