PDA

View Full Version : iPhone 3G iOS 4.2.1 lipsa semnal



PST
03-10-2011, 11:50 AM
Salut

sper ca aici se vor incheia problemele mele cu acest terminal "terminat"

Am un iPhone 3G , cu sistem 4.2.1 si firmware 06.15.

Nu pot face recover cu iTunes , se opreste la eroarea 1015 de care sunt satul pana peste hard.

Nu am probleme cu jailbreak sau cu nimic altceva dooar ca , am reusit sa ii pun totusi sistemul cu sn0wbreeze , sa ii fac si Jailbreak dar nu mai primeste semnal .

Ma gandeam ca recover din iTune imi va rezolva problema de semnal dar nu reusesc sa mai instalez prin iTune 4.2.1 .

Care are vre-o idee si mai este si buna , sa o imparta !

dchirion
03-10-2011, 02:15 PM
:) custom restore neaparat,daca ai 6.15 baseband nu mai merge cu firmware original,pone telefonu in dfu mode si baga cu itunes un custom restore si scapi de 1015

dchirion
03-10-2011, 02:17 PM
dupa care instalezi ultrasnow 1.2 si o sa ai semnal.ai baseband nou sau vechi ? ca daca ai vechi poti face downgrade de modem

PST
03-10-2011, 02:42 PM
ESTI GENIAL :)
Merci mult omu tocmai ce pusesem custom pe el si am uitat de ultrasn0w.

Acum merge perfect , se pare ca intradevar aici am incheiat problemele cu 3G-ul.

Spor in activitate, merci inca o data

Daniels
11-21-2011, 07:04 PM
Salut!
Scuze ca numai am facut alt topic, dar am si eu aceeasi problema cu telefonul.
Detin un iphone 3g iar problema ar fi ca nu am semnal...aveam soft vers. 2.2 pe el si am facut update si am bagat 4.2.1 si am pierdut semnalul...
Se poate sa ma ajutati si pe mine?

Protektor
11-21-2011, 07:16 PM
Ai citit mai sus?

Daniels
11-21-2011, 07:19 PM
Fiecare problema difera de alta...in principiu am aceeasi problema,dar se poate sa existe mici diferente...nu-i nici-o problema...scuze si mersi de ajutor !

Protektor
11-21-2011, 07:44 PM
Ok, incearca sa faci ce e mai sus daca e aceeasi problema si daca nu merge revino, we are here!

tiberiuboboc
11-21-2011, 07:51 PM
Ai facut restore direct din itunes si acum ai 4.2.1 cu BB 05.15.04? Adica aveai BB decodabil soft si tocmai ti l-ai blocat?
Ai doua variante: decodare oficiala sau instalare BB de ipad.

Daniels
11-21-2011, 07:55 PM
Ai facut restore direct din itunes si acum ai 4.2.1 cu BB 05.15.04? Adica aveai BB decodabil soft si tocmai ti l-ai blocat?
Ai doua variante: decodare oficiala sau instalare BB de ipad.

Da, am facut restore direct din itunes si am 4.2.1 acum cu BB 05.15.04. Exact asta am !

Decodare oficiala hmmm sau instalare BB de ipad...mai exact?

P.S: Cand am facut restore, mi-a dat o eroare in itunes gen: sim not actived and no compatible rahaturi de astea si am facut restore prin alta varianta( tii apasat 10 sec pe turn off la tel si se instaleaza ca pe hard , ma ajutat un prieten)

tiberiuboboc
11-21-2011, 08:06 PM
NU mai cita postul imediat de mai sus pentru ca te amendeaza moderatorii.
Decodare oficiala (permanenta) = contra unei sume de aprox 100 euro in functie de reteaua in care este codat.
Instalare BB de ipad = nu te costa bani dar pierzi iremediabil GPS si o sa ai probleme cu instalarea softului original Apple (original firmware) dar vei putea pune custom firmware.

Relativ la ce ai scris la P.S. eu nu am inteles mare lucru. Acum telefonul functioneaza, ai acces la meniu?

Daniels
11-21-2011, 08:18 PM
Ok, scuze, n-am stiut ca primesc warn sau amenda ma rog.

Telefonul mergea pe cosmote, iar acum nu mai are semnal , accesez orice pe el,dar nu pot sa sun sau sa primesc apeluri, doar de urgenta merge, apare semnalul dar fara nici-o liniuta.

tiberiuboboc
11-21-2011, 08:37 PM
Mergea pe cosmote dar aveai jailbreak si decodare cu ultrasnow banuiesc, din moment ce acum nu mai functioneaza.
Trebuia sa te documentezi un pic inainte de a face restore direct din itunes. Daca ai avut BB decodabil soft, tocmai ai facut o mare greseala, mai mult decat atat 4.2.1 nu functioneaza prea bine pe 3G, este putin peste capacitatile lui. Ce faci cu telefonul numai tu poti decide. Ti-am spus ce variante ai. Decizia iti apartine.

Daniels
11-21-2011, 08:40 PM
Crezi ca daca ii instalez BB de ipad revine semnalul?

Protektor
11-21-2011, 08:43 PM
Nu are legatura cu semnalul, doar ca-i poti face decodare.

tiberiuboboc
11-21-2011, 08:45 PM
Daca nu are alte probleme si s-a codat in momentul restore, da instalarea basebandului de ipad rezolva problema semnalului. Asta este si ideea: instalezi un baseband care sa fie decodabil cu ultrasnow.

Daniels
11-21-2011, 08:49 PM
Ok atunci, ajuta-ma sa instalez baseband-ul. Se poate? :)

tiberiuboboc
11-21-2011, 08:53 PM
Ai nevoie de 4.2.1 pentru iphone 3G pe care il iei de aici (http://getios.com/) sau de pe idevice.
Faci jailbreak ca aici (http://www.idevice.ro/2010/11/23/tutorial-jailbreak-orice-iphoneipadipod-touch-cu-redsn0w-pe-ios-4-2-1windows-si-mac/).
Instalezi BB de ipad ca aici (http://www.idevice.ro/2010/11/29/tutorial-unlock-iphone-3g3gs-folosind-redsn0w-0-9-6-beta-5-si-ultrasn0w-1-2windowsmac/).

Prima data documenteaza-te putin. Nu este asa greu.

Daniels
11-21-2011, 09:01 PM
Ok, asa o sa fac, dar m-ai intai am vorbit cu un prieten care are service de telefoane si maine o sa merg cu telefonul la el sa vada ce poate sa-i faca...daca este vorba de decodare, decurg la varianta 2 si anume instalare baseband-ului.

Revin cu noutati zilele astea!

@tiberiuboboc : iti multumesc mult ptr timpul acordat, tinem legaura ! :)

Daniels
11-25-2011, 06:05 PM
esti genial omule , am reusit ...multumesc mult de tot ! Sunteti buni rau ! meriti o bere ! :*

tiberiuboboc
11-25-2011, 06:51 PM
ok, ma bucur ca ai rezolvat!

FlorentinSN
04-01-2012, 05:00 PM
Salut! Am si eu cred ca aceea-si problema cu un Iphone 3g, am cumparat terminalul in ,, recovery mode '' .. am incercat deci sa ii pun 4.1, 4.2.1, 3.1.3, chiar si cu update automat de itunes si mi-a rezultat aceea-si erroare 1015, am reusit sa pun un custom facut cu snowbreeze-v2.9.3 dar nu se connecteaza la nici o retea, nici macar nu cauta, sta cu o singura liniuta. Nu pot copia nici macar contactele din sim, mentionez ca are ,, modem firmware 06.15.00 '' .. am facut si jailbrake dar tot degeaba, ce pot face? astept raspuns, multumesc anticipat!

tiberiuboboc
04-01-2012, 05:16 PM
Ai instalat ultrasn0w din cydia pentru a avea semnal?

FlorentinSN
04-03-2012, 03:16 PM
Multumesc mult! am reusit, dar mai am o problema.. se cam stinge singurel .. si nu pot sa il aprind .. tre sa tin apasat home+pwr buton sa reusesc sa il aprind.. oare de la ce o fi ?:|

tiberiuboboc
04-03-2012, 03:32 PM
cu bateria cum stai? poate sa fie ea de vina.

mikeru
04-03-2012, 03:36 PM
sau.. ești sigur că ai avut SHSH pentru versiunea la care ai dat restore?

tiberiuboboc
04-03-2012, 04:40 PM
@mikeru, este iPhone 3G, nu are nevoie de SHSH :)

FlorentinSN
04-03-2012, 10:54 PM
L-am desfacut si am constatat ca e foarte mult lucrat pe placa de baza, avand posibilitatea de a o schimba, am facut-o, dar acum am alta problema baieti, placa..care o am acum nu are wi-fi.. adica cand intru in settings la Wi-Fi scrie ,, No Wi-Fi '' .. iar in general la about ,, Wi-Fi Address.... N/A '' oare pot sa ii fac ceva? :| are ultimul soft.. tot custom ca are 06.15.00 .. pls help ! :|

mikeru
04-03-2012, 11:24 PM
doar WiFi e picat? MAC la Bluetooth are? IMEI are?

da, se īntāmplă să pice. dar se poate īnlocui. cu toate astea, nu se știe cāt sau dacă va merge

FlorentinSN
04-03-2012, 11:27 PM
Da, pur si simplu doar wi-fi .. am incercat toate ios-urile .. 3.1.3. 4.1 4.21 .. cum adica poate fi inlocuit .. pot sa fac eu asta ? am cealalta placa de baza la care wi-fi-ul e bun ..

ad3lin
04-04-2012, 02:07 AM
incearca si incalzeste acest cip, punei flux de ala bun,
Nu este o problema de soft!!!
1569

FlorentinSN
04-04-2012, 08:22 PM
Adelin, poti fi putin mai explicit te rog frumos ? :| cu as putea sa incalzesc.. ce e ala flux.. pot sa il incing cu bricheta antivant ? :D :)) asa am procedat cu chipset-ul unui laptop.. :D

drajan
05-04-2012, 10:39 PM
Salut. Am si eu aceeasi problema. Am un iphone 3G am instalat cu Snowbreeze pe el iOS 4.2.1 si tot din snowbreez am activat si ultrasn0w, si degeaba, nu merge semnalul. Arata o liniuta dar atata.. nu cauta nu merge semnalul... Si cand intru in Cydia de pe iphone si ma duc in ultasn0w, imi arata ca este ok, instalat. Deci ce ar trebui sa ii fac ca sa pot avea semnal. Specific ca nu imi merge wireless-ul la el.

uTzZz
11-22-2012, 10:14 PM
salutare...am si eu nevoie de ceva ajutor...proaspat detinator de iphone 3g...am facut un update de soft de la 3.4.1 (parca) la 4.2.1 si am constatat dupa update ca imi spune ca telefonu este codat si ca imi tb nush ce cartela...dupa asta am cautat cate ceva pe net si am dat de ceva cu redsnow si am facut un jailbreak...dar apoi..am constatat ca nu are semnal telefonu...cine ma poate ajuta va rog sa rezolv si aceasta problema (daca se poate) fara a merge la un service:D

mikeru
11-22-2012, 10:26 PM
deci i-ai făcut jailbreak?

doi pași:
1. să te asiguri că la Settings - About - Modem firmware scrie 6.15 sau 5.13.x
2. să instalezi ultrasn0w din CYdia :)

uTzZz
11-23-2012, 12:37 PM
i.am facut jailbreak....iar acolo la modem firmware scrie 05.15.04...iar cu instalatu de ultrasn0w din cydia...tb sa ma conectez la o retea wi-fi ca sa pot avea acces la net si sa inst prog ala din cydia nu?

mikeru
11-23-2012, 12:54 PM
da, ai nevoie de WiFi

iar pentru a modifica basebandul, trebuie să folosești redsn0w din nou, să dai Jailbreak și să bifezi doar Instal iPad Baseband.

uTzZz
11-23-2012, 09:58 PM
si..are vreo ordine...sa instalez basebandu de ipad intai si apoi ultrasn0w sau invers?

mikeru
11-23-2012, 10:03 PM
asigură-te că e ok să instalezi basebandul de iPad. vezi ce mesaj īți apare īn REdsn0w cu privire la Serial Number-ul iPhone-ului tău. dacă e mai mare decāt 134 sau cāt zice, nu poți pune basebandul. altfel, dacă forțezi, īl strici, fără să mai meargă nici măcar ca iPod


după ce te asiguri că e ok,
pui basebandul, apoi instalezi ultrasn0w.

xchris
11-23-2012, 10:22 PM
incearca si incalzeste acest cip, punei flux de ala bun,
Nu este o problema de soft!!!
1569

Domnu @ad3lin,cum poti da sfaturi sa incalzeasca cipul de baseband cand omul are probleme cu modulul de wireles???
Cel din dreapta este modulul de wireless...si te rog frumos,data viitoare,cand mai dai sfaturi de genu',sa te informezi inainte!!!
Aici nu merge pe bajbaiala...o merge la tine,dar aici nu!

uTzZz
11-23-2012, 10:44 PM
mikeru ms mult...a mers...acuma are semnal..si tot ce trebuie..ms mult:D

uTzZz
11-24-2012, 09:21 PM
insa...dupa toate astea...as mai avea o intrebare...de ce nu.mi pot intala aplicatii pe iphone?

Protektor
11-24-2012, 09:45 PM
Cum adica nu poti? Din iTunesc sau cum?

uTzZz
11-24-2012, 10:15 PM
da...cand dau sa sincronizeze aplicatii...imi zice sincronizare in curs apoi sincronizare completa si apoi telefonul era gata pentru deconectare si gata...nu imi inst nimic

Protektor
11-24-2012, 10:16 PM
L-ai autorizat pc din iTunes? Ai bifat aplicatiile care vrei sa le instalezi? Sunt aplicatii din Applestore?

uTzZz
11-24-2012, 10:18 PM
da raspuns la toate intrebarile

strike112
03-27-2013, 11:40 AM
cam aceeasi problma...4.2.1 cu bb 5.13
dupa ce iam facut dawngrade am pus ios de la wd6 si avea semnal dar acela are la baza versiunea 3.1.3(deci nici o aplicatie...)
acum am pus sn0wbreez 4.2.1 si nimic la semanl..(o liniuta)
iam facut jaibrake,in cydya am ultrasnow dar degeaba....

florinro
10-12-2013, 05:16 PM
salut,
am si eu un iphone 3g 8gb iOS 4.2.1(8c148) firmware 05.15.04 si in urma unui jailbeak nu mai ia semnal pe nici o retea..in cidya nu imi da voie sa instalez ultrasn0w...va rog sa ma ajutati..
multumesc