PDA

View Full Version : Iphone 4 blocat



silvelu
12-29-2012, 03:19 AM
Salut baieti,
Am achizitionat de curand un iphone 4 despre care nu am foarte multe detalii, insa l-am luat la un pret foarte bun.
Telefonul trebuie activat si inteleg ca momentan nu se poate decoda insa m-ar interesa sa ii fac un jailbreak pentru a putea folosi celelalte functii.
Ma poate ajuta cineva sa ii pot afla varianta ios instalata si ce baseband are in el pentru ca fara aceste date stiu ca nu pot face jailbreak.
As dori sa mai aflu si pe ce retea este blocat.

Multumesc !

silvelu
12-30-2012, 01:54 AM
Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?
Va rog mult !

mikeru
12-30-2012, 01:56 AM
cum arata backgroundul iphone.ului?
are bule/stropi de apa sau un fundal cu un ochi de apa cu valuri?

silvelu
12-30-2012, 12:18 PM
Am atasat niste poze pentru a vedea cum arata dackgound-ul.
31983199

Multumesc !

tiberiuboboc
12-30-2012, 12:34 PM
Incearca cu tinyumbrella sa afli ce ios si bb ai.

mikeru
12-30-2012, 01:25 PM
sec:)) am uitat de meniul de configurare, scuze:)

daca nu merge TinyUmbrella,
cel mai comod ti.ar fi sa faci un custom ipsw de 6.0.1 care sa faca si hactivare si atunci ii pastrezi basebandul pe care il are.

dmoomd
12-30-2012, 06:27 PM
1.e simplu sa vezi ce are pe el :) deschizi redsnow in bagi in calculator si iti spune redsnow ce ai pe el.
ca sa faci activarea telefonului faci intai cu snowbreeze 2.9.7 sa vezi daca are si alte shsh-uri (daca a fost JB inainte).daca are il dai inapoi la ce mai are el.daca nu il lasi ci 6.0.1 tethered .dupa aceea faci restore din itunes cu noul custom ipsw

sau
2.ii dai direct jailbreake cu redsnow .... :) e mai simplu

mikeru
12-30-2012, 09:34 PM
dmoomd, ai reputation:p

silvelu
12-31-2012, 11:44 AM
Multumesc pentru ajutor !
Am reusit sa fac jailbreake cu redsnow, am aflat ca are 6.0.1 cu baseband 04.12.02. Exista vreo metoda de decodare?

tiberiuboboc
12-31-2012, 12:15 PM
Da, decodare oficiala contracost.

silvelu
01-03-2013, 11:21 AM
Multumesc mult pentru ajutor !
Un an nou fericit !

silvelu
01-09-2013, 05:44 PM
Revin cu o intrebare daca nu va deranjeaza.
Cum as putea face Neverlocked acest telefon?
Am gasit pe interenet mai multi intermediari insa as dori sa fac eu decodare, pentru ca nu poti avea incredere sa dai o anumita suma de bani unui necunoscut cu promosiunea ca in 3-7 zile imi va decoda teledonul.
Din cate stiu telefonul este codat pe orange franta si are ultima versiunea de soft instalata.
Multumesc !

tiberiuboboc
01-09-2013, 06:28 PM
Ia legatura cu baietii din aria Decodari si iti vor spune eu ce si cum ...

mikeru
01-09-2013, 06:42 PM
tu singur nu poti face decodarea. tot prin intermediari ajungi. macar pe cei de aici ii stim noi ca sunt de incredere

silvelu
01-09-2013, 10:46 PM
Urmatoarea intrebare in capul meu a fost.. De ce? :)
Am inteles ca trebuie sa trimit un mail operatorului si el imi va fixa pretul. Nu prea vad rostul sa platesc comisioane si alte chestii..
Va rog sa ma corectati daca gresesc !

tiberiuboboc
01-09-2013, 10:50 PM
Poti incerca daca cunosti operatorul. Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce nu vrei.

Protektor
01-09-2013, 10:59 PM
Sa ne spui si noua cum ai procedat, cat a costat si cat timp a durat; chiar sunt curios. Multumesc.