PDA

View Full Version : iOS 6.1 gata de lansare ...



tiberiuboboc
01-11-2013, 09:05 PM
http://www.idevice.ro/2013/01/11/ios-6-1-gm-este-pregatit-pentru-lansare-ar-putea-ajunge-la-dezvoltatori-in-urmatoarele-zile/

Remus325i
01-16-2013, 12:40 AM
nimic nou? is curios ce aduce in plus :-) si cum o sa stea treaba cu bateria pe 6.1

Man
01-16-2013, 12:42 AM
Nimic nou!
:)


Sent from my iPad, with love from Russia!

criss100
01-29-2013, 02:40 PM
Se pare ca acum a aparut 6.1 3493 3494
Revin cu detali dupa ce termina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Protektor
01-29-2013, 03:17 PM
Era bine daca nu faceai acel update, OTA. In cazul in care esti interesat de jailbreak e posibil sa nu poti face.

flotouran95
01-29-2013, 03:22 PM
E ok bateria mai bn decit pe 6.0.1

criss100
01-29-2013, 03:25 PM
pe 3GS nu fac jailbreak

bogdan.vasilescu
01-31-2013, 05:38 PM
A observat careva ca in 6.1 s-a reparat auto brightness-ul, deși nu apare in lista de la apple?

Remus325i
01-31-2013, 06:27 PM
Eu nu am avut probleme cu auto brightness-ul :-)

BangBang
02-03-2013, 08:56 AM
buna....
am un iphone 4s 6.0.1 neverlock (10A523) si as vrea sa fac update la 6.1 dar sa pot face si jailbreak cand va fi posibil
poate cineva sa imi spuna cum as putea sa fac acest update
recunosc nu ma prea pricep

Multumesc

tiberiuboboc
02-03-2013, 09:01 AM
Foarte simplu, din iTunes.

BangBang
02-03-2013, 04:18 PM
deci daca telefonul verifica din itunes si constata ca este un update
faptul ca se face prin itunes si nu direct din telefon nu ar fi nici o problema


ii dau drumul atunci

SunSetRo
02-03-2013, 04:26 PM
Da, nu e nicio problema.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

BangBang
02-03-2013, 04:36 PM
3558

imi da aceasta eroare
si cand incerc sa fac update si cand incerc sa dau restore
nici nu incepe si de la dupa ce gata de downloadat imi apare aceasta eroare
ma poate ajuta cineva???

catalynoo
02-03-2013, 05:15 PM
Si sa inteleg ca nu stii engleza, nu ?:) Ai o problema cu internet-ul , asta scrie acolo, ca itunes nu s-a putut conecta la servere pentru a putea downloada ios-ul respectiv. Verifica conexiunea la internet, sau daca ai disponibil alt pc/laptop, incearca de pe altul. Succes :D
Daca insa ai internet pe pc , si merge la parametrii normali, dezinstaleaza tot ce tine de itunes/apple, si instaleaza itunes din nou.

SunSetRo
02-03-2013, 05:30 PM
Opreste si firewall-ul/antivirusul daca ai.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

BangBang
02-03-2013, 05:50 PM
stiu engleza
nu vad ce problema sa am la net dar in fine
acuma incerc sa scap de tot ce tine de itunes si apple in calculator si incerc o reinstalare
am dezactivat antivirus si firewall nu merge nici asa
revin dupa reinstalare
.................................................. ........
ok
am dezinstalat tot ce tine de apple
am dezactivat antivirus/firewall
am net prin router poate asta sa fie problema.....
incerc acuma direct sper sa mearga in felul acesta

SunSetRo
02-03-2013, 06:20 PM
Incearca acum si vezi, nu cred ca e problema ca ai net prin router.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

catalynoo
02-03-2013, 06:27 PM
De ce nu SunSet? routerul ar putea bloca niste port-uri, chestii nebunii :)
BangBang mai incearca dupa ce instalezi din nou itunes, vezi daca iti da aceeasi eroare, sau alta, si revii aici, daca e aceeasi eroare, urmatorul pas pentru tine e sa scoti firul din router si sa faci conexiunea direct prin lan. Daca nici asa nu merge, ai cam epuizat toate solutiile si ar trebui sa incerci pe alt pc :) , cam astea sunt solutiile pentru tine

BangBang
02-03-2013, 06:50 PM
cred ca am epuizat toate solutiile
am incercat direct prin lan fara router aceeasi eroare
nu inteleg deloc, daca as avea probleme cu internetul de ce ar downloada totul si la verificare sa imi dea aceeasi eroare

SunSetRo
02-03-2013, 06:54 PM
Incearca alt pc/laptop.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2

flotouran95
02-03-2013, 07:30 PM
Cata s-ar putea sa ai dreptate

BangBang
02-03-2013, 07:31 PM
Chestia asta devine mult prea enervanta, am incercat la alt pc aceeasi chestie
Imposibil asa ceva

tiberiuboboc
02-03-2013, 07:40 PM
Vezi aici pentru eroarea 9006 (http://www.youtube.com/watch?v=IIbLBtS8wRU) din iTunes. Poate te ajuta.

BangBang
02-03-2013, 07:51 PM
m-am uitat la videoclipul ala cred ca de 100 de ori nu inteleg ce vrea sa spuna, sa transfer fisierul doanloadat pe telefon..pai cum sa fac asta cand el se downloadeaza nu merge ca il scrie si nu poate fi mutat dupa ce gata de downloadat il sterge ca da aceea eroare...

BangBang
02-03-2013, 08:05 PM
extraordinar de simpla solutia.....dezinstalat nod32 si totul merge ok
se pare ca celor de la apple nu le place cand cineva le scaneaza fisierul de aici toata problema
scuze pentru inca un post dar nu s-a putut edita