iPad 2 sincronizare nereusita cu pc-ul
Salut!
Incerc de cateva zile sa sincronizez ipad-ul cu pc-ul (laptop) si nu mai merge. Ajunge undeva pe la pasul 5 sa6 nu mai stiu exact, dupa care primesc un mesaj de genul "yor device could not be synced because this computer is no longer authorized for the app purchased on this ipad" - ma rog, nu stiu daca este reproducerea exacta, cuvant cu cuvant dar ideea cam asta e. Mentionez ca pc-ul este autorizat (am verificat si imi spune ca este "already authorized") iar pe iPad am penultimul ios - ios7 (ieri am vazut ca a mai aparut un mic update (ios 7.0.2 parca sau ceva de genul asta). De asemenea, ipad-ul nu are jailbreak facut sau alte interventii, este exact asa cum a fost luat de la Orange. Inainte de ultimul update pe care l-am facut (ios7), nu aveam nici o problema si nici nu am mai primit un astfel de mesaj. Ma poate ajuta cineva cu un sfat va rog? Va multumesc foarte mult.
iPad 2 sincronizare nereusita cu pc-ul
Deautorizeaza si autorizează din nou PC si vezi daca merge ... Daca nu merge dezinstaleaza si reinstaleaza iTunes ...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Pro ...