nu ai pt ce. Am uitat sa mentionez pretul: fiind ca ii in contract, costa 380 ron. Nu ai nevoie de acte ca sa il fac
up!
up!
uo!
Pret orange franta la iphone 4s?
Sent from my iPhone using Tapatalk
up!
up!
up!
up!
up!
up!
up!
up!
update pret: orange spania 50 ron, orice model de iphone
up!
012843003897591....imi poti spune pe ce retea e?
up!
Orange franta iphone 4/4s doar imeiurile clean: 80 ron timp decodare 1 zi.
Orange franta iphone 4/4s/5/5s/5c semi barred: 200 ron timp decodare 1 zi. merg unele care sunt clean si au abonamentul neplatit. Cele furate nu merg sigur
Orange franta iphone 4/4s/5/5s/5c inclusiv blacklist: 400 ron timp decodare 4-5 zile
up!
Salut, iPhone 5 codat SoftBank Japonia se poate decoda?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
up!
UK vodafone blacklist? poti sa faci?
nu se poate
@dualsimcect exista private message, te rog sa il folosesti. Nu te baga peste threadul altora
iPhone 4S - 990001836822197
este din verizon usa si este blacklisted. Nu se poate face neverlocked. Decodeazal prin gevey
Update pret orange franta: iphone 4/4s/5/5c/5s clean si semi barred(unele cu abonament neplatit) 150 ron
Salut,un i5s orange franta la ce bani faci ? Imei : 3588688059758730 ! Mersi
daca ii clean ii 150 ron, merg si unele care au ab neplatit. Daca ii furat sau pierdut.....inca astept raspunsul de la cineva de acolo daca ma poate rezolva
E blacklisted cica...l-am verificat,acum nu stiu exact ce si cum...astept raspuns daca rezolvi ceva,mersi
eu nu ma mai iau dupa verificari ca de multe ori arata gresit(dar deobicei zice clean si ii blacklist nu invers). intreabal pe cine ai rugat sa iti verifice daca i-a aratat pt ce ii blacklisted. Abonament sau furat/pierdut. daca ii ab atunci putem incerca la 150 ron
Zice ca furat arata...acum no' ...
@devru,daca aflii ceva de blacklisted ca si cel al lui @vktremor,please let me know !
Mersi !
up!
orange franta:
Pret decodare iphone 4/4s doar clean. Furate nu se pot face: 80 ron timp decodare 0-1 zile.
Pret decodare iphone 4/4s/5/5c/5s clean si semi barred(unele cu ab neplatit): 150 ron timp decodare 1-4 zile.
pret decodare iphone 4/4s blacklisted: 300 ron. Timp decodare 3-5 zile
pret decodare iphone 4/4s blacklisted: 420 ron. Timp decodare 3-5 zile