Apropo, vreau o schimbare de nick, la cine trebuie apelat?:)
Printable View
Apropo, vreau o schimbare de nick, la cine trebuie apelat?:)
As propune sa se facă o arie separat pentru bursa de vânzări si cumparari
Exista, te-ai uitat in tot forumul?
Ce nick vrei kendo0?
Accesez prin tapatalk si poate nu sunt familiarizat inca cu el. Eu am vazut mai multe anunțuri pe arii diverse, de unde am
tras concluzia ca nu este arie de bursa. Inc nu m-am obijnuit nici cu platforma pe care e construit forumul, iar pe softpedia unde moderez o arie e putin diferit
Nu stiu ce platforma foloseste Softpedia, desi parca tot vbulletin aveau. Exista aria Spatiu Comercial pentru vanzari/cumparari. E putin mai jos pe forum.
Am citit. Multumesc. Spațiu comercial banuiam ca e spațiu pentru publicitate ce poate fi închiriat de diversi pentru reclame in cadrul forumului.
BTW nea luat valul...
nick-ul se poate schimba usor...dai acolo la settings...dar il poti schimba doar odata..
de ce mai apar noi news pe site-ul vechi? :| Totul trebuie sa apara aici de acum inainte, altfel nu vad pt ce s-a mai facut forumul asta
nu putem sa urmarim 2 forumuri care fac cam acelasi lucru in acelasi timp
aici este forumul.
site-ul zaone.ro a ramas in continuare pe aceeasi platforma cu stirile de rigoare.
Ar fi bine sa existe o sectiune aici pe forum: news.
Acolo da apara articolele de pe zaobe.ro
Zaone, vreau nick-ul Tyler.
As avea o propunere referitor la articolele de pe pagina principala! Stim cu totii ca f multi comenteaza pareri, etc, etc... Dar ar fi ok poate ca acele comentarii sa fie parte din forum, adica sa te duca pe forum unde sa poti discuta despre subiectul respectiv... Asta ca sa nu se repete aceleasi chestii pe forum si pe pag. principala...
De asemenea ar trebui facuta aceasta imbinare sa fie vizibila si pe pag principala...
So, what do you think? Ar aduce mai multi useri pe noul forum si ai toate avantajele sa postezi cu reply-uri, gen sa adaugi o poza etc etc...
Poate ca cer mult dar daca stiti sa le imbinati ar fi f util!
Schimba-ti nick-ul te rog sau il schimb eu.
Nu se poate face deocamdata bridge, nu exista cu ce.
Rezolvat.
Zaone, consider că am infraction point pe nedrept.Mi-a dat Protektor infraction point deoarece i-am zis unui user că tu ai Alien Surface şi i-ai spune tu cum se comportă după X luni, iar Protektor mi-a dat infraction point pentru aşa ceva.Eu încerc să ajut user-ul să meargă la cineva care i-ar putea rezolva dilema şi Protektor îmi dă infraction point.Are sens?