Intr-adevar asa e. Reversed.
Printable View
Toni, da mi se pare total nedrept,nu-i văd sensul să primesc infraction point că eu am īncercat să ajut omul cu dilema lui.Aştept pe zaone să decidă el.
LE: Zaone, mulţumesc!
Faptul ca pot posta userii neinregiatrati duce la mult spam si mai multă munca pentru moderatori, plus ca nu ai pe cine Bana sau sanctiona pentru asta. In plus, din propria experiența spun ca o sa vina mulți care vor posta linkuri spre siteuri personale(ASA am pătit eu pe site-ul meu la secțiunea comentarii)
Corect! Daca vezi vreunu care isi face reclama peste reclama la nush ce site, eu propun ban pe ip...
Da, insa aceasta sanctiune ar trebui sa fie in ultima instanța deoarece mulți operatori internet oferă o clasa de ip care se shimba prin dhcp la restartul serverului iar un restart la modem ar rezolva pentru unii problema banului pe ip si ar afecta pe altii sau mai sunt mulți in rețele, in spatele unui ip real conectati prin router sau sever local. Pentru unul nu trebuie sa sufere mai mulți
A mai fost discutată problemă dacă să fie dezactivată sau nu opţiunea de a posta ca şi guest cu cāteva pagini anterioare.
zaone, decizia de a pune moderatori din randul celor care au votat nu e ok deloc
stiu ca asa ai promis dar promotia la rangul de moderator trebuie sa o primeasca cineva care chiar o merita, care a facut ceva pt acest forum.
Donatorii sa primeasca o steluta langa nick sau statut de vip, in nici un caz de moderator.
Mie nu imi ramane memorat nick-ul de pe forum. Am bifat si Remember Me.
Vezi in Vbulletin Options -> Cookies and HTTP Header Options la Path to Save Cookies ce ai selectat.
Am promis de la bun inceput si am dat, deocamdata nu regret, toti care au primit isi fac treaba bine. Daca in timp se va dovedi ca unii nu isi fac treaba si nu merita acel moderator atunci il voi sterge, am specificat ca aceste moderatoare nu sunt batute in cuie daca oamenii nu sunt activi si daca nu respecta regulile.
So far oamenii si-au facut treaba, in special Protektor si mctano care au fost foarte activi. Urmeaza Nicodiac si probabil altii care vor fi mai activi.
Eu ma multumesc si cu VIP :)
@Tyler de ce nu raspunzi la PM??sCUZE PT OFFtopic:)
Acum cand e un thread cu offtopic tu postezi aici?
Am uitat de el.....BTW cand expira?
Esti la 2 puncte de ban, keep the offtopic going
s-au creat nu stiu cate sectiuni cu nspe mii de topicuri, forumul este FOARTE GREU DE URMARIT!!!
chiar era nevoie de topicuri de genul off topic sau cu jocuri?
Well, da, mai tine lumea "in priza". Ce anume propui tu sa fie scos?
de ex: sectiunile "Cafenea" si "Jocuri pe forum" sa fie desfiintate, celelalte sectiuni trebuiesc gandite si regrupate, sunt prea multe.
Pt iphone care e subiectul principal al acestui forum sa zicem ca e ok cum e acum, dar pt restul de device-uri se poate face o singura sectiune cu mai multe sub-topicuri.
Pentru iPod intr-adevar nu e nevoie, dar pentru iPad e, incep sa fie din ce in ce mai multe. Cum sa desfiintez cafeneaua? Unde poate discuta lumea liber?
Vad ca au aparut o sumedenie de posturi de la niste boti. Nu poti sa le faci nimic?
Nu sunt boti, sunt stiri de pe Gizmodo si Techcrunch :))