0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salutare,
Dupa un search pe forum, vazand ca nu este un topic cu ceea ce ma intereseaza, am decis sa deschid eu unul gandindu-ma ca probabil o sa fie folositor pentru mai multe persoane.
Problema mea este ca am adaugat in iTunes niste filme, le-am sincronizat cu aparatul..acum le-am vazut, am debifat ce am vazut dar nu dispar din iTunes. Cum ar trebui sa procedez sa pot scapa de ele de acolo?
Aceeasi problema o am si cu ringtones, m-am plictisit de unele, si le-am debifat din iTunes dar tot n-au disparut..
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Incearca cu iTools...
Sent from my iPad, with love from Russia!
Thumbs Up/Down |
Nu merge. Intradevar, iTools te ajuta sa il stergi din device dar cand sincronizezi telefonul cu iTunes ti-l sincronizeaza iar daca e bifat, daca nu ramane tot acolo..
Problema nu era de sters, ca stiu sa il fac sa dispara de pe telefon, nu stiu cum sa il fac sa dispara din iTunes dupa ce l-am debifat.
Thumbs Up/Down |
eu stiu asa,ca orice vrei sa sincronizezi cu device-ul tau trebuie mai intai sa fie in 'Library' din itunes ca sa poata face sincronizarea/copierea in device.stergerea din 'Library' itunes-ului il va sterge si din device la urmatoarea sincronizare
Ps:eu asa folosesc adaugarea si anularea melodiilor/videoclipurilor/filmelor
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Sterge-al manual cum-va din itunes, trebuie sa aiba optiunea asta, nu sa bifezi sau nustiu ce,
Sent from my iPad, with love from Russia!
Thumbs Up/Down |
da, a mers! va multumesc.
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Sa intelegem ca le-ai sters? Dute in fisierul creat de iTunes pe pc si sterge de acolo. Dupa debifare ai dat sync?
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...