0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/1 |
Problema descrisa de tine pare a fi de la DNS-urile providerului tau de net. Vad ca ai net de la RDS deci seteaza manual in pagina de configurare a ppp0e-ului DNS 1: 213.154.124.1 si DNS2: 193.231.152.1 dupa care ar trebui sa-ti mearga fara probleme daca nu ai setat prin router de blocheze *.apple.com. Bafta !
Last edited by onepic; 02-07-2013 at 11:12 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Eu sunt pe RDS si nu am probleme, dar nu am D-LINK am un Linksys Cisco WRT54GH.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Chiar sunt si eu curios de rezolvare ca simtomele routerului meu, care este tot dlink, sunt identice 100% .. Cand vreau sa iau ceva de pe appstore activez intai 3g-ul , dau pe download aplicatie apoi dau toggle wifi on , doar asa merge , in rest youtube si browserul merg ok , mai sunt probleme si cu jocurile online , dintr-un anumit motiv nu merge sa ma conectez la servere . Are la real un serioux cu 50 ron , consider sa il schimb pe al meu , si sa rezolv si eu odata problema . Il vand pe dlink cuiva care foloseste doar lan, wifi pe laptop ,si device-uri in afara de apple , pentru ca pe astea merg perfect .mai pun 10 ron si iau serioux-ul de la realla setari am umblat peste tot pe unde s-a putut umbla , si dns-uri si tot, in zadar
![]()
Thumbs Up/Down |
La fel si au am incercat tot ce se poate la setari! M-am lasat bagubas...m-am resemnat...
Nu vrea nici mort! Cred ca o sa-l schimb si gata! Recunosc ca as vrea sa stiu cauza mai ales ca pana in Ianuarie nu am avut problema asta deloc..
Thumbs Up/Down |
S-o fi stricat ceva din el ce sa zic , mie si pe s2 imi face figuri , merge netu umpic mai bine insa jocurile multiplayer la fel , nu gasesc nici o conexiune desi sunt conectat la router. azi o sa il schimb si eu , nu mai iau nimic de la dlink niciodata![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
@maricria: doar le WiFi-ul tău face așa?
īncearcă același provider la altcineva, īncearcă alt provider.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stānga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Problema s-a rezolvat tot la fel cum a aparut...fara sa fac nimic! deci astazi a mers pe wifi perfect pe appstore, m-am logat, am luat aplicatii etc. Bine ca nu am apucat sa-mi cumpar alt router. Banuiesc ca a fost ceva pe la Apple...ca alta explicatie nu am.
Thumbs Up/Down |
Multumesc mult pentru sfaturi si idei!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...