0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Nu la about imi zice N/A. Inca ceva in neregula... Pe capac in spate scrie 16 gb si la about capacity 28.2 GB deci e de 32...
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Cred ca tu ai probleme hardware... Mai asteapta pareri.
A fost schimbat spatele cu unul de 16 gb
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Mai mult ca sigur, tre dus la service.
Sent from my old time iPad!
Thumbs Up/Down |
Daca e asa cat ma costa reparatia daca stii? Nu merge nici bluetoothul si cand bag cablu de date de la calculator se inchide...
Thumbs Up/Down |
N-am idee cauta pe google...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Nici eu.
Sent from my old time iPad!
Thumbs Up/Down |
De ce nu mi-l mai citeste pe calculator? In priza merge bagat...
Thumbs Up/Down |
o fi problema la usb, windows incearca si tu alt pc/laptop, alt usb...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Telefonul are niste simptome care ma duce cu gandu ca e problema hardware , cum au zis si cei de mai sus.. A fost desfacut din moment ce are alt capac ... Schimba cablul sau conecteaza-l la alt pc , si vezi daca ti-l recunoaste ... Multi se iau dupa tutoriale si aplica fel si fel de metode neortodoxe , cu bucati de carton prin el sau mai stiu eu ce solutii tampite la diferite probleme... Insa mai bine te duci cu el la un service bun , si ai scapat .. Decat sa pierzi banii pe care i-ai dat pe tel , in functie de gravitatea problemei , il poti rezolva usor ducandu-l la service , asta daca mai daca mai merge facut..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...