0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Cum se poate activa internetul pe un terminal 3g in cosmote. Am incercat cu iphone configuration utility, dar inca de la inceput am o problema deoarece in tutorial apare configurarea cu apn, iar mie imi apare cu vpn. In setarile telefonului imi apare la fel.
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Nu ai in telefon setari pentru retea. Doar cu iPhone configuration utility poti face ceva.
Thumbs Up/Down |
Exact, si in iphone configuration utility nu imi apare apn cum indica tutorialul, ci vpn.
Thumbs Up/Down |
Asta folosesc eu acum, si dupa parerea mea merge extraordinar de bine. Am avut download si de 1,3Mbs Dovada
Daca vrei sa fii te ajutor, mai bine taci cand nu te pricepi!
Thumbs Up/Down |
Pentru serviciul web'n'walk
Thumbs Up/Down |
Setarile se fac cu iPhone Configuration Utility:
1. Dai new configuration profile
2. la tabul "General" completezi: "Name: Webnwalk", Identifier: http://m.webnwalk.ro", "Organization si description Webnwalk"
3. Te duci jos la tabul "Advanced" si completezi: Acces Point Name, Acces Point Username si Acces Point Password cu wnw, Proxy server: 10.252.1.62, port8080.
Spor
Thumbs Up/Down |
Am reusit. Multumesc Floricel pentru ajutor.
Thumbs Up/Down |
Astea sunt rezultate obtinute cu optiunea web'n'walk sau cu abonamentul pentru Iphone 4 ?
Thumbs Up/Down |
Asta inseamna ca eu am 4,8 Mbs dupa rationamentul tau? Vezi ca la B si b nu e ca la kilograme.
http://www.speedtest.net/iphone/84010625.png
Thumbs Up/Down |
Greseala mea ...sry...nici acum nu imi dau seama ce-am vrut sa zic cu acel download!
Thumbs Up/Down |
Ma speriasem credeam ca erau valori obtinute cu optiunea web'n'walk, apropo ar trebuie sa creem o sectiune dedicata si pentru cosmote. Pentru ca cred ca sunt cateva persoane care utilizeaza operatorul Cosmote si nu stiu tot ce ofera acest operator.
Thumbs Up/Down |
sal dar pentru abonamentul cosmote experience care sunt setarile in iphone config utility? nu reusesc sa i-l conectez iphone4 ios4.1 liber de retea decodat din orange jb facur=t am incercat si din cydia apn edit si tot nu merge speram la icu sa rezolv ceva
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Salut. Te rog sa-mi spui daca este codat in vreo retea. Mersi! 352991098494499
Decodare oficiala neverlocked ...