0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
trebuie sa mi fac telefonul neverlock si ar trebui sa pun softul din nou pe el. Am 6.1.2 dar daca ii dau restore din itunes imi pune 6.1.3 si nu prea as vrea ca nu pot face jailbreak.Ma poate ajuta cineva ca sa pun tot 6.1.2.
Va multumesc
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
dacă nu ți-ai salvat SHSH-urile pentru 6.1.2, nu mai poți
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
eu nu i ma facut nimic la telefon are 6.1.2 pe el cydia pus..merge ... numai ca o sa trebuiasca sa pun softul din nou pe el cand se face activarea si nu stiu cum sa l pun ca am vazut cu shift + restore nu mai merge acum din itunes
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Asa cum a spus si @mike, verifica in cydia daca ai SHSH pentru 6.1.2. Daca ai poti face restore la acel iOS, daca nu ... nu.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
scrie in cydia shsh ios 6.1 , 6.1.2 ma interesa tutorialu cu ce programe fac cum fac ....
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
salut! eu iti recomand sa faci un downgrade la 6.1, se pare k este o problema cand faci restore la 6.1.2
cel mai simplu e cu sn0wbrezze deoarece nu iti face upgrade la baseband.
Thumbs Up/Down |
Si eu am incercat downgrade la 6.0.1 cu shift restore insa fara succes... Nu mai da voie apple ? Nu am gasit nici eu nici un tutorial .... Vreo solutie pt downgrade ? Le- am cam incercat pe toate .. Alt pc , editarea fisierului hosts , pwned dfu , si nimic , dintr-o eroare in alta o tine ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...