0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut,am achizionat astazi un ipad 2 16gb wifi cu versiunea 6.1.3 .Intrebarea mea este urmatoarea ii pot face jailbreak pe aceasta versiune sau ii pot face un downgrade daca nu am shs-urile salvate(baiatul de la care l-am luat mi-a zis ca nu a avut niciodata jailbreak pe el)...Multumesc!!
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Nu poti face nimic din ce spui.
Sent from my GT-P3110 using Tapatalk 2
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
nu se aude nimic de jailbreak ptr 6.1.3 ?![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Last edited by tiberiuboboc; 04-11-2013 at 08:50 PM.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Ok multumesc o sa astept sa iasa alt jailbreak daca nu e alta solutie.Multumesc mult ptr ajutor!!!
Thumbs Up/Down |
ce ziceti de varianta asta: http://www......com/video/xymvq3_eva...h#.UW8R2csaySM ?...sau direct site-ul: http://......net/ .. a incercat cineva? parca n.as vrea sa fiu primu![]()
Last edited by tiberiuboboc; 04-18-2013 at 06:34 AM.
Thumbs Up/Down |
@porto91, daca nu stiai ca nu ai voie sa postezi link-uri externe domeniului idevice.ro fara aprobarea admin sau a detinatorului forumului, afli acum.
De data asta ti le-am stricat eu ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
am banuit ca nu am voie, dar am zis sa incerc avand in vedere ca este o solutie la problema topiclui si nu fac niciun spam...doar nu am eu site-ul respectiv. cine este interesat de link sa.mi dea un mesaj privat si ii trimit linkul.
Last edited by tiberiuboboc; 04-18-2013 at 08:26 AM.
Thumbs Up/Down |
Citeste pe net despre acel site si o sa vezi ca e fake. Evasi0n este .com sau .org, in niciun caz .net. Daca aparea jailbreak untethered pentru iOS 6.1.3 pentru 4S, 5 sau ipad vuia netul si gaseai informatia pe idevice.ro.
BTW .... nu mai cita postul imediat anterior, se subintelege ca la acela te referi. Acest forum are alte reguli.
Thumbs Up/Down |
ok. mersi pt raspuns.
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Aici nu se merge pe banuieli, te invit sa citesti regulamentul pe care il gasesti in orice topic.
Legat de jailbreak, daca exista solutie la 6.1.3 untrethered era plin internetul de asta.
Daca tu nu vrei sa te ristinde ce vrei sa se riste altcineva pe telefonul lui, il platesti tu daca pateste ceva?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Salut, inca nimic dar nu-ti face griji, dupa modul in care actioneaza jailbreak pentru 6.1.3 ar trebui sa fie lansat imediat dupa lansarea oficiala iOS 7 sau iOS 7 GoldMaster, pentru ca atunci nu mai au nimic de pierdut (ma refer nici un bug) asa ca mai asteapta pana prin Septembie-Octombrie
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Eu nu cred ca or sa scoata pe 6.1.3 jailbreak untethered.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...