0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Buna... Am un iPhone 4S cu iOS 5.1.1 codat pe vodafone ungaria. Folosesc gevey updatat pana in iOS 6.1 (adica pot face update la 6.1 si imi va merge gevey-ul). Vreau sa ii fac update la 6.0.1 fara sa ii mai fac jailbreak. Chestia e ca au trecut 2 zile de cand am avut un prieten caruia am incercat sa ii fac restore la un iPhone 4S de la 6.1.2 la 6.1 si dupa nenumarate erori aparute in iTunes am reusit sa ii fac doar update la 6.1.3. Deci intrebarea mea este: voi reusi sigur sa ii fac update la 6.0.1 sau voi intampina erori tampite de la iTunes pana va trebui sa ii fac update la 6.1.3 si voi avea un iPOD scump in mana dupa update ?
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
La iphone 4s nu poti pune decat ultimul ios semnat de apple, adica 6.1.3. Nu ramai cu un ipod la 4s, toate basebandurile sunt decodabile prin gevey sim. In cel mai rau caz trebuie reprogramat in service gevey sim-ul ca sa iti mearga pe 6.1.3.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Deci nu am nici o sansa sa fac restore la 6.0.1 sau 6.1 in nici un fel cu nici un program sau cv? Nici cu tinyumbrella nu pot face nimic?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Nu exista, nu poti pune decat 6.1.3.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...