0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Buna. Am un iPhone 4S cu ios 6.1.3 pe el si nu are acel 3G toggle in setari. Are doar date celulare. Cand activez datele celulare imi apare direct 3G la semnal, nu apare acel E. Cum pot dezactiva 3Gul pentru ca am mai putin semnal cu 3Gul activat cand am datele celulare dezactivate.
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Ai facut update la carrier?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Cum? E decodat cu gevey...
Thumbs Up/Down |
Operatorul initial este vodafone ungaria. Si nu a cerut telefonul nici un fel de update. I-am facut eu restore azi de la 5.1.1 la 6.1.3 si nu mai are switchul de 3g. Doar date celulare si roaming.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Ar trebui sa aiba la Celular: Date celulare si Activati 3G. Al meu 4G cu 6.1.3 asa are ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
pai si de unde sa iau acel plist si cum sa fac ? deci cand intru la Configurari->General->Celular apare doar Date Celulare. Cand activez datele celulare apare Roaming de date, atat. Nu apare 3G sau altceva, insa in momentul in care sunt activate datele celulare si roaming de date, sus la semnal apare orange 3G. nu pot sa il dezactivez si chestia e ca nu m-ar deranja insa nu am semnal maxim cu sau fara datele activate. inainte cand puteam dezactiva tot aveam maxim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI