0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Verificare IMEI iPhone + Decodare oficiala permanenta dupa IMEI
Verificari IMEI iPhone
Identificare retea - 10 Ron/2€ - Paypal
Date contact:
Yahoo: cata7007@yahoo.com
Gmail: cata7007@me.com
iMessageWhatsAppViber/Tel: 0765976040
Thumbs Up/Down |
Cand sun pe cineva poza de la contact nu se vede (sau ma rog se vede in spate de tot) , dar este ca si cum nu s-ar vedea.
Nu poti face print screen in convorbire nici daca suni tu nici daca suna altcineva.
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Eu nu mai primesc notificarile (iPhone 5), fecebook se intrerupe si la mine, iese din aplicatie.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Da ma asteptam ca aplicatiile sa nu functioneze asa cum trebuie avand in vedere ca trebuie modificate pt. iOS 7.
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
ce am descoperit eu pana acum si am postat pe bugreport la apple:
~ Treaba cu email care se pare ca merge pe Push doar daca aplicatia ramane deschisa in background (nu stiu daca e bug sau asa a fost regandita avand in vedere noul sistem de management al aplicatiilor din background deschise in multitaskbar)
~ Se incalzeste prea mult telefonul cand are activitate mai intensa: sync de ex. sau cand bateria e sub 15 procente si il pun la incarcat
~ La Photos cand ai muuuulte poze si dai pe Collections si Years textul din descriere se suprapune, apare o dunga ciudata orizontala.
Ce am observat bun in schimb, nu se mai aude intrerupt in casa unde am 3 linii de semnal pe 2G, nu mai simt cand trece de la 3G la 2G.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
@mmuntean, ești înregistrat ca developer? altfel Apple te va cam întreba ce faci tu cu beta1)
@ppl, nu mai insistați pe partea grafică. e primul beta. amintiți-vă de o grămadă de beta-uri înaintea lui.
iphone4 nu se încălzește la încărcare :-??
mie-mi convine că nu merge push, că nu-l folosesc. mi-am amintit ceva: ai opțiunea aia în Settings - General - Background app refresh. jonglează cu ea, poate rezolvi problema.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
@mikeru am cont de developer pt mac. telefonul e inregistrat pe contul de ios dev al unui coleg.
la background app refresh din pacate nu este si mail
Thumbs Up/Down |
* Modificarea Notification Center si scoaterea retelelor sociale (Tap to tweet si Tap to post) , Facebook respectiv Twitter.
* Modificarea in Notification Center a aplicatiei weather care dupa parerea mea era mult mai buna inainte decat acum. Nu iti arata mai nimic si daca iti arata iti spune doar minima si maxima.
* Cand vreau sa postez pe Facebook o poza din photos se face ecranul negru.
* Weather nu merge bine imi arata -4 grade la Craiova , desi asta cred ca este o problema a Yahoo! ca vad ca si aici tot -4 grade arata.
* iMessage de aseara mi s-a dezactivat de vreo 3 ori fara sa ii fac nimic. ATENTIE CONSUMA CREDIT !!!
* Cand sun pe cineva poza de la contact nu se vede (sau ma rog se vede in spate de tot) , dar este ca si cum nu s-ar vedea.
* Nu poti face print screen in convorbire nici daca suni tu nici daca suna altcineva.
* Se incalzeste foarte tare daca folosesti 3G sau SYNC
* Daca reteaua de wireless are acelasi nume (SSID) cu telefonul pica continuu
* Nu merg notificarile PUSH pentru aplicatia MAIL decat daca ii dai restore de la un back-up de iOS 6
* La aplicatia Contacts nu pe margine nu exista toate literele plus ca se suprapune scrisul cu bara de sus.
* Ramane pe ecranul de apel cand inchid convorbirea cu cineva. Pana nu apas pe HOME nu face nimic.
* In aplicatia CAMERA daca dau pe functia PANORAMIC intervine CRASH si se inchide.
* In Settings in optiunea Background and Brightness daca selectezi o poza ramane poza dinainte. Desi ai alt desktop , el ramane setat pe altceva.
Postatul pozelor pe Facebook (bug , se va rezolva) :
![]()
Last edited by Shadow; 06-13-2013 at 09:18 AM.
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
problema cu WiFi ca pica nu se intampla numa pe o retea cu SSID pe acelasi nume ca si telefonul. Eu am alt nume la reteaua Wifi, pe 5Ghz si daca il las in standby mai mult de jumate de ora fara sa aiba activitate, picaq conexiunea la retea, si isi revine singura daca intru in Settings.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Am instalat si eu Beta 2 pe iPhone 5 si caut soluție. Nu am găsit nimic concludent încă
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
da se pare ca pe Beta 2 au mai reparat cate ceva dar in schimb au aparut alte bug-uri) cateodata cand ma suna cineva si ecranul e locked, dupa ce termin de vorbit nu mai intra singur in standby. se mai reseteaza springboard-ul cateodata la unele aplicatii.
Cat despre butonul 3G, nimic nou, poate cineva cu un 4S si ios7 sa ne dea acel ipcc (nu garantez ca o sa mearga) si o sa incerc si cu ala.
Thumbs Up/Down |
Am modificat carrier bundle de pe 6.1.4 dar nu am reușit nimic. Mai caut si dacă găsesc ceva postez.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/3 Given: 10/0 |
Thumbs Up/Down |
Ai a mea e tot Alba. Verde se face cand e la incarcat
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Revin cu rugaminte. cineva cu un 4S si IOS7 sa ne dea fisierele .IPCC daca le are: orange,vodafone,cosmote oricare din ele.
Thumbs Up/Down |
Răspuns primit de la orange in privința butonului 3G si problemele de semnal din zona mea
Stimate client,
Ne pare rau pentru inconvenientul intalnit si va asigur ca prin toate serviciile pe care le lansam incercam sa va oferim posibilitatea de a interactiona intr-un mod cat mai placut cu serviciile de continut disponibile pe device-urile folosite.
Astfel, frecventa LTE este dedicata in exclusivitate serviciilor de date, aceasta neavand impact asupra functionalitatii serviciilor de voce.
Va asigur ca intentia noastra este aceea de a oferi servicii utile, ce pot raspunde intr-o mare masura nevoilor de comunicare specifice clientilor Orange.
Cu toate acestea, chiar daca nu ne dorim acest lucru, exista si factori strict tehnici ce pot interveni in activitatea noastra. In acest sens, pentru a gasi o solutie punctuala in raport cu nefunctionarea semnalata, va invitam sa ne apelati gratuit la numarul 408 (Serviciul de Date, disponibil pentru dumneavoastra de luni pana vineri intre orele 9:00 si 20:00, iar sambata intre orele 9:00 si 18:00), iar membrii echipei Orange Expert va vor putea oferi asistenta.
Daca doriti in continuare sa aveti butonul de dezactivare 3G in aplicatia Settings, puteti face reinstalarea vechiului Carrier Bundle, fara sa efectuati update-ul device-ului. Puteti realiza acest lucru folosind iTunes si, pentru aceasta operatiune, nu trebuie sa aveti jailbreak.
In speranta ca ati primit raspunsul nostru, va asteptam cu un apel la Serviciul Clienti, 408.
Cu stima,
Ioana Andone
Problem Solving Executive
Orange Romania
www.orange.ro
Dorim sa va oferim mereu cele mai bune produse si servicii, iar parerea dumneavoastra ne ajuta sa imbunatatim calitatea acestora. Va rugam sa ne acordati maximum 5 minute pentru a evalua raspunsul primit aici: http://www.surveygizmo.com/s3/708023...l=653335&ct=DP
Adresa de e-mail customer@orange.ro este o adresa generica ce nu permite primirea de e-mailuri sau folosirea functiei de reply. Pentru a ne scrie va recomandam sa folositi formularul de contact, http://www.orange.ro/contact, sau sectiunea contul meu de pe pagina Orange. Va multumim!
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
pe ios7 degeaba pui vechiul carrier bundle, am incercat si eu si multi altii si nu merge,de aceea am cerut un carrier bundle de pe un iphone 4s cu ios7
Thumbs Up/Down |
Nu am găsit decât asta de at&t
https://www.dropbox.com/s/j2dih3ls04...e_Default.ipcc
Sent from my iPad using Tapatalk HD
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
E ios 7 dar nu stiu ce iphone e. Bănuiesc ca e 5. Dar e de AT&T si cred ca trebuie modificat
YO5PJH
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...