0

Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
Salut,
Am deschis acest topic intrucat, dupa instalarea ios7 beta 1 am observat ca butonul de 3G nu mai este, in schimb a aparut cel de LTE.
Am incercat sa instalez fisierul ipcc care repara problema pe ios 6, dar se pare ca nu merge, probabil nau modificat ceva in structura fisierului pentru noul ios.
Daca are cineva ceva idei, poate o posibila solutie..curaj) postati-le.
Am creat si un poll legat de noul ios..
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Eu nu gasesc unde este weather in notification centeram vazut ca scrie ceva in today la notification center de genul 25 de grade cea mai ridicata 15 cea mai scazuta dar atat ? Wtf ?!
Verificare IMEI iPhone + Decodare oficiala permanenta dupa IMEI
Verificari IMEI iPhone
Identificare retea - 10 Ron/2€ - Paypal
Date contact:
Yahoo: cata7007@yahoo.com
Gmail: cata7007@me.com
iMessageWhatsAppViber/Tel: 0765976040
Thumbs Up/Down |
Nu pot edita mesajul anterior asa ca mai constat ceva. Deasemenea vad ca a disparut din Notification Center : Facebook si Twitter , chestiile cu tap to post si tap to tweet are cineva idee ?
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Ce vezi tu vedem toti, cam asa o sa arate ios 7 cu mici modificari la sfarsit. Mie unu mi se pare o porcarie.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Am zis doar o impresie , poate mai multi ochi fac mai bine. Fiecare cu parerile lui , gusturile nu se discutadaca si asta e o porcarie ....
PS : postati doar daca aveti ceva benefic de zis , ma gandesc ca sunteti destul de maturi incat sa nu veniti cu afirmatii ironice.
Toate bune
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
totusi e primul beta, pana in toamna vor surveni modificari. legat de treaba cu 3G inca asteptam pe cineva cu o idee
Thumbs Up/Down |
salut,
a instalat cineva ios 7 beta pe iphone 5 decodat cu r-sim?
Ma gandesc ca poate au modificat in ios 7 doar aspectul si poate functiona telefonul i continuare cu r-sim.
Multumesc!
Thumbs Up/Down |
Se schimba si basebandul.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
si deci e posibil sa nu mai functioneze telefonia.....
Poate pana la finalizarea ios 7 se gaseste o solutie,sper
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
@mmuntean, parcă tot tu ziceai și zilele trecute de aceleași butoane, pe iOS6.x.
cât despre butoanele în plus, SunSet, eu zic că vor apărea.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Nu stiu ce sa zic. Eu cred ca nu
Postul e pentru razvan
Thumbs Up/Down |
Received: 35/2 Given: 15/0 |
Care este problema ta shadow? A spus ca i se pare porcarie noua interfata a iOS7 si asa mi se pare si mie, nu a spus ca ai tu gusturi proaste. Aici discutam si pro si contra deci de ce te ataci? De ce consideri parerea lui imatura si ironica?
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Am zis cumva ca am vreo problema ? Am spus decat ca gusturile nu se discuta si ca fiecare cu parerile lui. Mi se pare normal sa zic asta. Nu vad de ce te iriti atat , doar pentru faptul ca am zis sa se posteze sfaturi si pareri practice ? Daca observi eu am constatat inexistenta a ceva in Notification Center atat am zis.
Chiar nu am avut nimic cu omu` doar am zis cu cat mai multi ochi cu atat mai bine.
Last edited by Shadow; 06-11-2013 at 04:46 PM.
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Hai sa ne calmam, ca nu apple ne da paine in fiecare zi, da si mie mi se pare ios 7 cam copilarsc, dar asta nu conteaza...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
Ma irit atat pentru ce ai scris aici: PS : postati doar daca aveti ceva benefic de zis , ma gandesc ca sunteti destul de maturi incat sa nu veniti cu afirmatii ironice.
Powered
Thumbs Up/Down |
Da si e vreo problema in asta ? Este vreo jignire sau vreo insulta la adresa cuiva ? Eu zic ca ar fi bine sa ne concentram asupra topicului.
PS : imi cer scuze daca ai inteles gresit tu sau altcineva![]()
Verificari IMEI iPhone
Date contact:
Thumbs Up/Down |
Received: 133/7 Given: 47/7 |
Este posibil ca R-sim sa functioneze pe noul baseband, este posibil sa nu, insa versiuniile beta sunt pentru bug testing, pentru developeri si testarea noiilor lor aplicatii dezvoltate pe noua versiune de API.
Nu pentru utilizarea de zi cu zi. Multa rabdare pana la versiunea finala.
Tema insa pare a fi deja aleasa, nu cred ca vor fi schimbari spectaculoase in aceasta privinta.
Thumbs Up/Down |
@mikeru da spuneam de treaba asta pe IOS 6.x, dar se pare ca pe 7 nu mai functioneaza. am incercat mai multe modificari si se pare ca nu merge. tot butonul de LTE ramane.
Niciuna din setarile de AllowEDGEEditing pe true si Show4GSwitch pe false, sau in varianta veche de ipcc doar cu AllowEDGEEditing pe true nu vrea... ciudat. mai sap poate dau de ceva. intre timp daca are cineva vreo idee...
Apropo, pe windows deschizi .ipcc cu 7zip (NU modifici extensia) si fisierele .plist cu plist editor (pentru cine e curios sa incerce.)
Last edited by mmuntean; 06-11-2013 at 04:59 PM.
Thumbs Up/Down |
Da shadow este o insulta sau jignire la adresa lui SunSetRo. El a postat:
Ce vezi tu vedem toti, cam asa o sa arate ios 7 cu mici modificari la sfarsit. Mie unu mi se pare o porcarie.
Si tu ai postat asta:
Am zis doar o impresie , poate mai multi ochi fac mai bine. Fiecare cu parerile lui , gusturile nu se discuta daca si asta e o porcarie ....
PS : postati doar daca aveti ceva benefic de zis , ma gandesc ca sunteti destul de maturi incat sa nu veniti cu afirmatii ironice.
Toate bune
Te faci ca nu intelegi? Nu ii spui tu ce sa posteze lui SunSetRo ca stie el ce bine ce sa posteze sa nu fie offtopic, stie foarte bine regulamentul. Suntem ontopic pentru ca dupa cum poti vedea si sus se numeste iOS 7.0 si butonul de 3G deci se discuta si despre iOS7 (cu bune si cu rele) si despre butonul de 3G cand va exista o solutie. Replica ta se considera conform regulamentului atac la persoana (pentru ca l-ai facut imatur si ironic) si am sa trec cu vederea de data asta, te rog pe viitor sa iti asumi greselile si sa fi mai atent.
Powered
Thumbs Up/Down |
Se pare ca functia Push nu merge la emailul de iCloud asa cum ar trebui. primesc emailurile in telefon numai cand deschid aplicatia.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...