0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Am facut update la iOS 7, pe un iPhone 5 cu r-sim (l-am activat cu cartela operatorului pe care este blocat asa ca nu stiu daca face si activare) deocamdata nu am nicio problema cu telefonul are semnal lafel ca si inainte (eu il folosesc pe orange, nu stiu daca merge si pe cosmote sau vodafone,desigur are trebui sa mearga)
Concluzie : Apple nu a blocat inca exploit-ul la baseband in iOS 7, deci putem folosi in continuare r-sim
Thumbs Up/Down |
pai si bine sa fac update acum pana sa blocheze Apple exploit-ul?
Thumbs Up/Down |
Florinho tu ce versiune de R-Sim ai? eu am R-Sim 7 si acum am iOS 6.1.3 pe telefon, tot un iPhone 5 64GB. Eu nu am cartela originala pentru o activare....si imi este c-am frica sa pun iOS 7. Vreo parere, ceva? Mersi
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Eu zic sa mai asteptati pana apare versiunea finala, oricum asta este beta.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Merge si fara cartela originala, r-sim face si activarea. Incercat pe iphone 5
Thumbs Up/Down |
@danielgeorgian eu am r-sim 6 si merge fara probleme,ti-as recomanda sa astepti ios 7 final pentru ca tu ai 6.1.3 si vei pierde jailbreak-ul (daca ai),downgrade merge de la ios 7 ca e beta da porma vei fi obligat sa pui ios 6.1.4
Thumbs Up/Down |
Received: 2/3 Given: 4/16 |
ati avut noroc, primul iphone 5 care l-am avut avea tot R-SIM, nu mai stiu ce versiune, dar pe cartela de abonament de Orange nu vroia sa se activeze, doar pe prepay.
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
R-sim 7 si 8 merg cu cartele de pana in 128k, eu vand r-sim si sincer niciodata nu am putut pune chipul cu un sim de 128k sau superior, chiar daca ei spun ca merge mie nu mia mers.
Ce inseamna 128k?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Capacitatea cartelei este in kb(mb, gb, tb), pentru contacte si nr de telefon, prinzi legatura?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
aaaa gata mi am seama … nu ma prindeam ...Multumesc de raspuns![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...