0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Vreau sa fac update la Ios 7 pe un iPhone 4s, m-am luat dupa un tutorial: http://.com/how-to-install-ios-7-bet...eveloper-udid/
Am ultima versiune de iOs (6.1.3) dar cand dau Shift+click ca sa pun iOs 7 imi zice ca nu am ultima versiune de firmware, ce sa fac ?
Last edited by Man; 06-12-2013 at 09:43 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Trebuie sa apesi tasta shift si check update din itunes, alegi ipsw de unde l-ai download-at si trebuie sa mearga ... Nu stiu pe ce click apesi tu
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 3/0 |
sal am un iphone 4s am ios 6.1.3 si am gevey pot face update la 7
data trecuta mia facut probleme am facut update de la 5.1 la 6.1.3 si miam schimbat gevey ca nul mai recunoastea pe ala??
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Eu tocmai am facut update pe i4s cu gevey de la 6.1.3 la 7 si totul merge Ok!!
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
Sincer l-am facut din curiozitate, dar cred ca pana apare versiunea finala ma voi intoarce la ios6. Cu toate ca merge perfect acest ios7, parca nu e terminat.
Thumbs Up/Down |
Received: 133/7 Given: 47/7 |
Da, este ceva nou, reprezinta o schimbare, multi s-au plans legat de aspectul classic iOS. Schimbarea a venit impreuna cu compromisul.
Nota distincta incepe sa devina nota comuna, chiar daca, este drept, update-uriile aplicatiilor sunt excelente, ma refer la calendar, music, safari, control center, multitasking-ul nou, si nu in ultimul rand update-uriile din culise.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Salut. Te rog sa-mi spui daca este codat in vreo retea. Mersi! 352991098494499
Decodare oficiala neverlocked ...