0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salutare. Am un iPhone 3G de 16 Gb. Am dat un restore am făcut jailbreak dar nu mai găsește rețeaua. Știe cineva ce pași ar trebui sa fac? Mulțumesc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Telefonul e codat in vreo rețea? Ce baseband ai?
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
De unde l-am luat a zis ca e neverlocked. Totuși cred ca era decodat cu ultrasnow. Acum am BB 05.15.04, iOS 4.2.1
Thumbs Up/Down |
Daca e codat (si pare ca este) trebuie sa instalezi bb de ipad (dupa care poti face downgrade la 05.13.04 pentru a avea si funcția GPS), instalezi ultrasnow si ar trebui sa meargă.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Īncerc acum. Mulțumesc.
Thumbs Up/Down |
Nu e bun cablul de date care-l am eu. Am pus ultrasnow din Cydia dar sa si caută rețeaua mult si bine. Cānd o sa am cablu o sa mai sap.
Thumbs Up/Down |
Dar ultrasnow nu decodeaza basebandul pe care il ai tu acum 05.15.04. De aceea trebuie sa pui bb de ipad.
Thumbs Up/Down |
La asta nu m-am gāndit. O sa fac rost de cablu si o sa pun BB de iPad. E ok sa-l las la iOS 4.2.1 sau sa pun o versiune mai veche? Merge greu cu 4.2.1. după cum observ.
Thumbs Up/Down |
Merge excelent cu 3.1.3 dar nu vei avea aplicații prea multe pentru el, majoritatea cer ios 4.x. Poti pune 4.1 care este un ios de compromis īntre viteza si aplicații. 4.2.1 e mult pentru 3G, chiar daca merge mai bine la īnceput.
Thumbs Up/Down |
Mulțumesc de sfaturi
Thumbs Up/Down |
Ok. Mulțumesc
Thumbs Up/Down |
Dupa cum ai fost sfatuit mai sus poti folosi withed00r.
Vezi ca sunt disponibile 2 versiuni: una pt neverlocked si alta pt tel ce au nevoie de deblocare. Practic, ar trebui sa mearga out of the box.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...