0

Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 8/3 |
Din cunostintele mele chipurie Gevey decodeaza orice baseband de 4s... Cel putin pana la ios 6 ,la ios 7 e posibil sa nu mai poata face decodarea. Ramane de vazut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
nu gevey... nu folosesc gevey (e blocat in orange si il folosesc in orange, n-am nevoie de carrier unlock). tot vad note la felurite softuri de jailbreak de genul "daca ai iphone x cu baseband y nu merge" sau "daca ai baseband x nu merge sa faci downgrade de la os a la os b"..
intrebarea este: am 5.1.1 la 4s acum. daca fac upgrade la 6.1.3 o sa am vreo problema? o sa pot face downgrade la 5.0.1 de exemplu daca am shsh salvate? sau mi-o baga p-aia cu baseband-ul?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
La iDevice-urile cu procesor A5 (din care face parte si iPhone 4S) nu vei putea face niciodata restore decat la ultimul iOS pe care il semneaza Apple. Poti sa-l duci la 6.1.3 fara probleme, va ramane codat orange, dar nu mai ai cale de intoarcere, chiar daca ai SHSH salvate. Nu mai tine faza cu SHSH la cele cu A5.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI