0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Salut,
Am vazut acum pe idevice.ro ca sa ne salvam shsh pt iOS 6.1.3, ideea e ca eu acum sunt in prezent pe iOS 6.1( doar asa am JB) si nu am nervi si chef sa fac un upgrade ca ulterior sa fac downgrade.Se poate face downgrade de la iOS 7 direct la versiunea iOS 6.1 fara a trece pe la ultima versiune 6.1.3?![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Mai multe detalii, ce iphone ai, ai si shsh pentru ios 6.1 salvate in pc, de mai bine de 6 luni?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Daca ai un iphone mai mare de iphone 4, degeaba ai SHSH salvate pentru ca nu o sa poti face downgrade. O sa poti face mereu restore doar la ce iOS semneaza Apple.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
iphone 4 am. Si am reusit sa salvez si shsh pt ios 6.1.3 cu ifaith.Mi-a spus ca a luat acele shsh direct de la aple sau ceva de genul. Am si facut un iOs 6.1.3 semnat cu acel shsh. Sper ca pe viitor sa ii fac si un test.Ma gandesc ca incapand de azi cand o sa apara oficial iOS 7 nu se mai poate face downgrade, right?
Thumbs Up/Down |
Cand nu o sa mai semneze Apple ios 6.1.3 nu o sa mai poti pune oficial ios-ul, dar daca ai SHSH salvate o sa il poti pune.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salut , am iphone 4 si am facut update de la 5.0.1 la 7.0.2 si am numai probleme am pot reveni la 5.0.1 daca am ShSh salvate?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Daca ai shsh poti ...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Pro ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Salut, am reușit sa fac rost de semnaturile pt iphonul 4 al meu, pt ver 5.1.1 si 6.1.3. La restore cu 5.1.1 este ok pot sa īl fac sa meargă cu un custom firmware, dar la un firmware semnat cu 6.1.3, īmi da eroare 11. Aveți vreo idee? Am tot citit pe forum, si mai toată lumea spune ca ar trebui sa meargă. Telefonul este neverlock.
Thumbs Up/Down |
Pentru 6.x.x nu merge pentru ca sunt compromise din cydia, simplu.
Thumbs Up/Down |
Scuze pt insistenta, dar ifaith, vede 6.1.3 ca semnătura valida. Este descarcata cu tinyumbrela după ce cydia a compromis toate semnaturile. Tot ifaith īmi spune, intr-adevar, ca 6.0, 6.0.1, 6.1.1, 6.1.2, nu au un ticket valid.
Thumbs Up/Down |
Atunci nu stiu, poate stie cineva..
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Pentru iPhone 4 Apple nu mai semnează 6.1.3 iar daca nu ai salvat shsh de 6.1.3 in PC cu tinyumbrella la momentul in care acest lucru era posibil, nu cred ca poti folosi acel shsh.
Totuși ai incercat sa il lipesti peste iOS in snowbreeze sau redsnow?
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Pro ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Da, am īncercat ambele variante, eroarea 11 persista de fiecare data. Singura versiune pe care o pot pune este 5.1.1, semnată, si desigur ultima 7.0.2.
Thumbs Up/Down |
catalen te rog imi poti trimite pe mail shsh 511 gxg24fun@yahoo.com
Thumbs Up/Down |
Degeaba ti-l trimite, SHSH-urile sunt unice. Fiecare telefon cu SHSH-ul lui.
Thumbs Up/Down |
Am gasit shsh pentru ios 511 am lipit peste dar dupa restore basebandul ramane acelasi. Ce pot sa fac sa cobor si basebandul la versiunea corespunzatoare lui 511?
Am incercat cu red snow si la final imi da eroare
Thumbs Up/Down |
Ce iphone?
Thumbs Up/Down |
Received: 13/0 Given: 17/0 |
La iPhone 4 sau mai sus nu poti face downgrade de baseband.
Thumbs Up/Down |
Da aveti dreptate am crezut ca basebandul face parte din ispw la instalare si deci se instaleaza impreuna dar nu e asa
Iphone 4
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI