0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Buna ziua!
Mi-am pus Ios7 si nu imi place! Se poate sa trec inapoi la Ios6 ?
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Da, doar la ios 6.1.3 in cazul iphone 4/4s si 6.1.4 in cazul iphone-ului 5. Apple inca le mai semneaza.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Pro
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Iar el are iPad. Mai poți face atāta timp cāt Apple īncă mai semnează iOS 6.1.3 ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Scuze, nu am fost atent la arie. Dar se aplica aceeasi regula.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Ce stiti pe ipad 2 se misca bine ios 7 si jocurile si aplicatiile sunt optimizate sau nu mai merg aceleasi aplicatii ca pe 6!?
Thumbs Up/Down |
salut.Din ce am vazut la review-uri se misca bine ,fluent si mai mult ca sigur au fost optimizate...
Si eu vreau sa imi iau un ipad2 wifi si sa ii pun ios 7 sa vad cum merge...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
va asigur pe toti ca inca nu au fost toate aplicatiile optimizate pe ios 7, de ex. aveam aplicatii care mergeau perfect pe ios 6 iar pe 7 dupa 2 min imi da crash, sau nici nu se mai deschide
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 5/0 |
Baieti, am si eu o intrebare... La iPhone 4, soft 6.1.3, cand ajungea bateria 100% aparea o cheita (se schimba iconita ce indica incarcarea). Am trecut la iPhone 5, soft 7.0.4 si nu se mai schimba acea pictograma ... este o schimbare a softului/a telefonului sau nu il las eu suficient sa fie complet incarcat?
Thumbs Up/Down |
La ios 7 nu mai apare acel stecher.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up!
Decodare pe IMEI