0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Orice intrebari legate de aplicatiile din Cydia sau referitoare la surse pot fi puse aici.
FARA PIRATERIE !!!
One more thing...
Thumbs Up/Down |
Pai majoritatea surselor sunt ilegale.
EDIT: Atunci nu intreba despre ele aici.Si fara offtopic...posteaza aici doar daca ai o intrebare sau daca poti sa oferi un raspuns.
Last edited by NicoDiac; 01-10-2011 at 12:03 AM.
Thumbs Up/Down |
toate tweaks din cydia sunt ilegale
Edit: Faci confuzie intre Piraterie si Ilegalitate.Te rog sa o termini cu offtopicu' ca ai mai facut si pe alt thread.
Last edited by NicoDiac; 01-10-2011 at 12:10 AM. Reason: Lamuriri
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
Nu sunt ilegale. Daca erau ilegale era de mult inchisa Cydia.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Cele instalate default sunt legale. Cydia conține aplicații free si plătite, ce nu se regăsesc in app store
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Am si eu o intrebare...cat sta la voi la "loading changes"? Gasisem un mic tutorial pe xsellize despre aceasta problema(cum sa scapi de ea). Eu dau pe changes si las telefonul jos cel putin 2-3 min daca nu mai mult.
Thumbs Up/Down |
cum fac cydia sa functioneze via proxy? la serv ma conectez la internet numai printr-un proxy via wi-fi, insa cydia nu vrea sa mearga, zice doar proxy authentification failed
Thumbs Up/Down |
De vreo 10-12 zile am si eu o problema cu incarcare Cydia. Fara a umbla la surse, timpul de incarcare e de 3-4 ori mai mare ca pana acum. Ceva sugestii?
Thumbs Up/Down |
Am i4....probleme cu conexiunea nu am....de exemplu intru pe apple.com/trailers sau Flixster si mi se incarca trailer-ul imediat, nu stau sa astept sa se incarce deloc. O sa incerc solutia cu edit la teme. Cat despre surse, am cele 5 surse cu care s-a instalat cydia(BigBoss, ModMyi, repo666.ultrasn0w.com, Telesphoreo Tangelo si ZodTTD & MacCiti) plus inca doua adaugate de mine....deci nu am asa multe. Dar de fiecare data stau la loading changes(mi se incarca repede Cydia, problema apare doar la changes) 3 min cel putin.
Last edited by NicoDiac; 01-10-2011 at 04:05 PM. Reason: Piraterie
Thumbs Up/Down |
Nu stiam unde a disparut asa subit post-ul, care in contextul actual nu are nici o noima. "Multumesc" celui care l-a mutat, foarte inspirata decizia, n-am ce zice.
Ti-am urmat sfatul claudieux si intradevar parca merge mai repede.![]()
"Secretul creativitatii consta in sti cum sa iti ascunzi sursele." - Albert Einstein
Thumbs Up/Down |
se pot dezinstala surse sau packages din cydia dintre cele default? sau ti le trebuie pe toate? ex: Tape Archive, sed, LZMA Utils, gzip, Diff Utilities, cURL etc
surse: ZodTTD, Telesphoreo
cu ce ai mai multe surse in cydia, cu atat iti incarca mai greu???
Last edited by NicoDiac; 01-13-2011 at 12:50 PM. Reason: Doublepost
Thumbs Up/Down |
Cu cat ai mai multe surse cu atat se incarca mai greu.
One more thing...
Thumbs Up/Down |
@coLin : urmează şi tu sfatul lui claudieux şi o să observi că există o diferenţă majoră la timpii de încarcare.![]()
"Secretul creativitatii consta in sti cum sa iti ascunzi sursele." - Albert Einstein
Am si eu o intrebare, am dat jos o aplicatie pentru vreme in lockscreen, gratuita nu piratata. Problema e ca e un zip care contine 3 directoare: Bundles, Private, UIImages si doua fisiere Lockbackground.html si lockbackground.png .nu e prima oara cand dau de aplicatii in acest fel si nu stiu unde fras sa le copiez. Am Iphonebrowser pentru copiere, doar ca nu cunosc locatia. Detin i4 jailbroken 4.1, sper sa ma poate ajuta cineva de aici. Multam anticipat!
Thumbs Up/Down |
In cydia nu gasesti aplicatia aia daca e gratuita? Trebuie instalata din Cydia ca sa mearga, sau sa faci tu un fisier .deb cu toate fisierele alea, desi nu stiu sigur daca merge un fisier .deb facut de tine.
multam de raspunsul instantaneu, wow! l-am gasit in cydia si a mers, thanks!
Thumbs Up/Down |
Cu placere.
Thumbs Up/Down |
exista vreo sursa romaneasca pentru cydia?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...