0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut comunitatea. Exista o aplicatie in cydia care sa faca sa-mi apara buton de respins apeluri (fara a fi nevoit sa apas power buton) ? Callbar este ciudat de folosit si Ezdecline (2.0 nu cel de 4.99 $ ... care nu cred ca-si merita banii) nu este compatibil cu IOS 7. Mentionez ca sint novice, am un iPhone4, IOS 7.1.2 cu jailbreak.
Multumesc anticipat.
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
stiti cumva daca exista vreo aplicatie care sa iti recunoasca fata pentru a debloca telefonul?
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Salutari ! Stiti cumva vreun tweek in cydia care aduce acele "AIR GESTURES" de la Galaxy S4 la iPhone? Am gasit SleekSleep care ofera posibilitatea aprinderi ecranului prin miscarea maini deasupra telefonului care e super misto sincerdar ce ziceti de scroll pe pagini prin inclinarea telefonului sau pause la videoclipuri si filme cand nu ne uitam la telefon? Mersi mult. :P
Si nu, nu vreau samsung daca cineva va zice asta :P detest android si toate telefoanele cu android, insa acele gesturi sunt chiar misto :P pacat ca nu le-au implementat cei de la apple.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
stie cineva ,in ios 7 cydia cum se numeste tweak-ul acela ce iti face dock`ul relativ 3d , ca un fel de U ?o prezentare , nu este dockflow sau cascade sau barreldock ..
Thumbs Up/Down |
Stie cineva unde gasesc aplicatia 2phone.ipa...? (sau fisierele 2phonebg.dylib si 2phonebg.dev)
Imi trebuie pentru o carcasa dual-sim pentru iphone4, iar sursa hackulo.us a disparut intre timp...
Carcasa este cea de aici: https://www.idevice.ro/2011/04/16/re...ntru-iphone-4/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...