0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Salut am o dilema. Tocmai mi-am achizionat recent un joc de pe apple store, nu am cumparat niciodata de la ei si nu prea am stiu cum functioneaza.
Mai exact, am cumparat Fifa 13 care costa 0.89Euro, asta ar veni nici 4 lei daca o luam asa. Eh l-am cumparat ma bucur de el totu' e ok, dar faza e ca nu mi-a luat 0.89euro, mi-a luat mai mult eu mai aveam pe card 132 lei, si acuma mai am 119,30 Ron, deci mi-a luat mai bine de 2 euro, se aplica tva si alte taxe?, de ce nu e un pret fix :|, nu fac scandal pentru 5,6 lei dar ma simt "furat"
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
La prima achizitie apple iti ia cu 1 sau 2€ mai mult, apoi ti-i da inapoi.
Sent from my iPad, with love from Russia!
Thumbs Up/Down |
Cum adica mi da inapoi?, Eu acuma ce-am facut, mi-am sters datele cardului de la accont, sa nu ma trezesc ca-mi mai ia de acolo.
Si inca o intrebare, sa nu deschid topic-uri aiurea.
Atunci cand voi trece la alta versiunea sa zicem ca va aparea candva 6.0.2, (am 6.0.1) jocu' imi va disparea? Adica tre' sa-l cumpar din nou?
E incredibil! Am rebagat contu' si acuma am RON 101,78 ,ce puii mei se intampla? astia isi bat joc de mine :| mi-a luat 30 lei pentru un joc de 4 lei.
Last edited by Sharp; 12-31-2012 at 06:22 PM.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Daca ii dai update curat din itines nu pierzi nimic, daca ii dai restore sau altceva, dai in itunes pe iphone tau (transfer purchases from iphone to itunes) si ce ai cumparat din appstore se copiaza in pc-u...
Sent from my iPad, with love from Russia!
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Sper ca pe anul asta sa terminati discutiile offtopic de aici, macar mutati-va la iTunes.
Sent from my iPad2 wifi only using Tapatalk
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Exista un tweak in cydia care sa memoreze apelurile pe o perioada mai lunga de timp? Sau un numar mai mare de apeluri?
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
dincolo se inchide, asteapta aici raspuns
Thumbs Up/Down |
Inseamna ca nu exista...
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Nu am auzit noi sau nu am folosit, dar nu înseamnă ca nu exista. Eu jailbreak nu mai am de vre-un an jumate așa ca nu mai sunt la curent cu tweakurile
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Cyppa incearca CallLogPro
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Este exact ceea ce cautam , mersi frumos
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Inca o data @flo demonstreaza ca le-a incercat pe toate.
Ti-as da reputation dar sunt pe telefon.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Da...chiar merita , l-am urmarit si se descurca foarte bine , a ajutat foarte multe persoane.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Cu mare placere
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
Am o problema cand incerc sa fac update prin cydia... Da 3 erori cu galben (failed to fetch...) si una cu rosu ( some index files failed to download...) si se opreste si nu face nici un fel d update... Ce pot face?
Thumbs Up/Down |
să ștergi sursa care-ți dă erori. și cam știu și care e, dar subiectul e interzis pe forumul ăsta.
respectiva sursă s-a desființat.
LE: făcut curățenie după prea deștepți. scuze colegilor cărora le-am redus numărul de postări :P
Last edited by mikeru; 01-23-2013 at 01:06 PM.
Thumbs Up/Down |
Ceau,am avut o problema cu cydia nu mi se mai updata,m-am uitat eu pe net la fel si fel de chestii care sa le faci sa mearga si am vrut sa sterg si sa reinstalez si am sters-o si acum nu o mai pot instala,ce pot sa fac?am sters din ssh cu programu ifunbox
Thumbs Up/Down |
caută .deb de cydia pe net și copiază-l tot cu ifanbox în folderul de AutoInstall de la Cydia.
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
am facut eu folderul ala var/root/etc autoinstall si apoi am bagat astea doua pe rand... si nu imi apare instalata
cydia_1.0.3366-1_iphoneos-arm (1)
cydia_1.1.8_iphoneos-arm
Thumbs Up/Down |
salutare, am un iphone 4 , ia-m facut update prin restore la ios 6.0.1 beta 5 dupa care am facut si jailbreak , mentionez ca iam dat dupa jailbreack just boot din redsnow, am incercat de mai multe ori chiar, dar nu imi apare cidya , nu am mai intalnit asa ceva ce as putea face? si mi-a facut si update de firmware de la 04.12.02 la 04.12.05 , totul decurce perfect doar ca nu am cidya, ast niste pareri ,thx
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...