0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
nu stiu care este problema dar nu mai merge camera din spate la ipod touch 5th genaration.stie cineva cumva daca se poate repara la vreun service/consignatie? nu stiu mai multe detalii despre cauza care a generat aceasta problema.Ipodul nu este al meu,intreb pt cineva!
astept o parere ceva...
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
De unde stii ca e o problema hardware? Ai incercat un restore ca sa elimini orice problema software?
Sent from my iPad New using Tapatalk Pro ...
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
ipodul se afla la o consignatie.astazi imi zisa baiatul care lucreaza acolo daca vreau sa il cumpar, dar specifica faptul ca nu ii merge camera din spate,nu imi zisa de ce sau cum s-a intamplat asta.l-as cumpara si incerc un restore sau un update la ios 7 daca nu are inca.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Daca e in consignatie, mai mult ca sigur ca a fost incercat restore-ul si cel mai probabil e hardware. E doar o supozitie de-a mea ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
nu cred k au incercat,altfel imi ziceau exact ce s-a intamplat.maine revin cu mai multe detalii
......................................
sa fiu sincer nu prea au cunostinte hardware.....sau software,decat cumpara si vand telefoane....
Last edited by tiberiuboboc; 09-25-2013 at 09:47 PM. Reason: Dublu post
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Daca vrei dureri de cap, poti sa-l cumperi, eu nu recomand, mai mult ca sigur ca sa incercat ceva resoftari la el.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
eu as incerca sa il fac sa mearga dar vorba ta ....o sa tin cont de ce ai zis ...maine ma duc sa vad despre ce este vorba..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
apare ca fiind liber
Decodare oficiala neverlocked ...