0

Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
de curand mi-am facunt un cont la voyo si vreau sa folosesc aplicatia si pe telefon, dar nu pot vizualiza clipuripe pentru ca am jailbreak.... se poate folosi voyo pe iphone jailbreak? daca da cum? Eu am un 3gs si iOS de 6.2.1. Multumesc anticipat
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Stie cineva vreun tweek pt a ascunde icoane din status bar? Ma deranjeaza vpn-ul de acolo. Fara Springtomize...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
plec si eu in roma, vreau un map cu GPS free, stii cineva? fara sa accesez internetul
Thumbs Up/Down |
Nu stiti vreun app cu care pot sa ma uit la seriale/filme online cu SUBTITRARE? Nu ilegal.. Problema e ca safari nu arata subtitrarea..
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
incearca free video sau titan video din appstore.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Salutare.
Imi spuneti va rog o aplicatie buna pentru a contoriza traficul facut pe 3G si WiFi... Am patit-o urat![]()
Thumbs Up/Down |
Eu folosesc data usage.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Si eu tot Data usage cumparata din AppStore. Destul de buna aplicatia.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Ok, data usage sa fie.
Thumbs Up/Down |
si eu tot data usage folosesc, foarte exacta aplicatia.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
+1 pentru Data Usage
sent to my samsung note 2
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Un user sa ma ajute sa achizitionez si eu Pou/8 ball pool multiplayer?
Eu nu am card ( si nu imi pot face deocamdata ), parintii nu pot avea, si prietenii mei cu iphone nu au.
Ii returnez banii cash in mana, sau daca e user vechi cu incredere sau ceva, ii trimit prin transfer bancar la contul dorit.
Merci !
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
E cam dificil, deoarece, cardul e legat de id-ul itunes si de ex. Daca as cumpara jocul pe id-ul meu ar trebui sa îți dau parola ca sa îl iei si tu....ar merge doar ca si gift si sa îl iei cu reedem
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Plus ca la urmatorul update iti trebuie iar contu si parola... Cam slabe sanse.
Sent from my iPhone 4 iOS 6.1.2 using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
Merge doar ca si gift, in rest nu prea se baga nimeni sa dea parola oricui
YO5PJH
Thumbs Up/Down |
Da, asa e.
Sent from my iPhone 4 iOS 6.1.2 using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
Am incercat sa cumpar data usage si nu am reusit.. Aplicatia e 0.89€, iar pe card am 8 lei. De fiecare care data cand incerc sa il iau imi zice ca metoda de plata e respinsa. Cat calculeaza astia euro sau care e problema? Pana acum am mai patit asa doar cand nu aveam bani pe card.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
In plus fata de pretul aplicatiei Apple iti mai ia 2 euro pentru verificari, bani pe care ii primesti inapoi pe card in cateva zile. De fapt nu ii ia ci doar ii blocheaza pe durata verificarilor. Asa ca iti trebuie cel putin 3 euro pe card ca sa poti cumopara aplicatia. Succes.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Pai nu merge data prin gift aplicatia si eu nu am probleme cu ea?
Thumbs Up/Down |
Buna ziua! Ionel ma numesc si in data de 02.03.2013 am cumparat din App Store aplicatia TvRo V 1.0 cu pretul de 0,89 eurocenti. Dupa ce am cumparat aplicatia m-am delogat din App Store incercand sa ma loghez din nou cu optiunea "none" insa nu a mai fost posibil. In data de 14.03.2013 m-am logat iarasi cu contul de card deoarece am intentionat sa mai achizitionez o aplicatie insa m-i sau luat iarasi bani din cont, aproape 8 lei. Am repetat operatiunea de delogare -logare si iarasi mi-au fost luati din cont aceeasi suma fara ca eu sa mai cumpar vreo aplicatie in afara de prima (TvRo - 0.89 centi). In momentul de fata m-i sa retinut din card suma de 27.40 lei pentru o singura aplicatie in valoare de 0.89 eurocenti. Va rog sa imi spuneti ce sa intamplat si cum pot sa-mi deblochez (utilizez) suma retinuta de Apple nejustificat. Mentionez ca am achitat cu cardul de salarii al bancii Transilvania. Astept un raspuns de la d-voastra. Cu stima Ionel NITA !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...