0

Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Daca ai pune intrebarea pe intelesul tuturor, poate....
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
O aplicatie care sa tina evidenta reducerilor din app store, poate asa e mai ok formularea.
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Cauta asta in appstore
"free apps daily"
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Thumbs Up/Down |
Multumesc !
Thumbs Up/Down |
Received: 107/1 Given: 66/12 |
Where's My Water? BADLAND TRAKTOR DJ Infinity Blade II Tiny Wings sunt gratuite in AppStore, luati-le repede.
Last edited by SunSetRo; 07-08-2013 at 12:08 PM.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Pe infinity doar ce dadusem 0.89 la reducere.) thanks pentru celelalte.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Nu mai gasesc aplicatia idevice in appstore..cand revine?de ce a disparut?
Thumbs Up/Down |
o sa o gasesti cand o sa accepte Apple modificarile facute pentru ea, o sa o gasesti sub forma de update sau daca nu o ai o cauti si o sa o gasesti.
Cānd ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și cānd ești prost. Philippe Geluck
Thumbs Up/Down |
Cand intru pe site, de pe iphone, imi apare un popup ca exista si aplicatie pt idevice, dau pe el si in appstore imi zice ca nu exista acea aplicatie pt ro.
Thumbs Up/Down |
Nu s-a scos si pop-up-ul din site. O sa apara si in appstore, nu apare la nimeni momentan.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
Ok, multumesc!
Thumbs Up/Down |
Cu placere.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk 2
Thumbs Up/Down |
Buna! As dori sa știu dacă este vreo aplicații GPS cu care să pot naviga fără sa activez Internetul.
Thumbs Up/Down |
iGo, Navigon.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
CoPilot, Sygic, Navitel, Garmin ... and so on.
Sent from my iPad New using Tapatalk 2
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/3 Given: 0/0 |
Am luat si eu sygic din appstore gratis. Asa a fost de la inceput sau a fost vreo oferta ceva?
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
A fost o oferta. Poti folosi doar o singura harta si aia pe termen limitat ....
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/3 Given: 0/0 |
Te contrazic referitor la o singura harta. Am downloadat vreo 4 si as putra sa le iau pe toate. S-ar putea sa le pot follsi doar 30 de zile
Thumbs Up/Down |
as vrea si eu o aplicatie ... de wi-fi file transfer ... sa pot baga pozele in pc prin wi-fi fara a mai conecta cablul de date la pc , daca stiti mai multe , nu ezitati sa mi le spuneti![]()
Stima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...