-1

Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
mare pacat.... chiar ajuta oamenii cu ce stie despre idevice-uri .....
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/2 |
Protektor anunt aici oficial ca renunt la functia de moderator ca m-am saturat de toti frustratii care intra pe forum cer informatii fac banii si te mai si iau la p.... Am un copil de crescut si nu am chef de prostii se astea. Mai primesc si tot felul de mesaje pe PM.Decideti voi pe cine vreti in locul meu ca eu sunt satul de cit mie de plin frigiderul. Ii las pe gen Flo sa se afirme ca eu mi-am facut treaba
O seara buna va doresc . Am sa ma uit doar ca un user normal asa cum eram inainte fara comentarii inutile sau sa incurc lumea. Ca de ajutat chiar sunt putini pe care am ajutat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu is de sama vorbele
cind nu se vad faptele
Thumbs Up/Down |
Received: 12/4 Given: 0/2 |
wow aici chiar s-au incins treburile, cred ca lucrurile ar trebuii calmate si fara insultari, pur si simplu poate flotouran sa incins prea tare si a profitat statusul lui, ( nu stiu ) si cel mic sia luat foc si a inceput si el sa insulte.
cel mai bine ar fii ca fiecare sa-si ceara scuze, ^^ daca unul din doi nu vrea sa se certe, nu va fii cearta^^
Thumbs Up/Down |
Received: 21/2 Given: 36/4 |
Asadar am sa sterg tot ce nu isi are locul, reglarile de conturi se fac in privat. Nu vreau discutii indecente pe forum, acest forum este si trebuie sa ramana al celor care sunt pasionati de iDevice. Am spus pe privat si lui flo ca nu accept limbaj jignitor, dealtfel e trecut si in regulament.
Daca @flo, indiferent de userul care il va folosi, va lamuri problema cu @flotouran95 in mod amiabil, sunt dispus sa ridic acel ban pe userul flo si sa sterg celalalt cont. Multumesc de intelegere.
P.S. Nu vreau ca cineva sa fie nedreptatit, dar repet, nu voi accepta limbaj vulgar.
"Nu fura !...Guvernul nu agreaza concurenta...!"
Thumbs Up/Down |
Received: 36/2 Given: 15/0 |
Userul deiu a primit 5 infraction points pentru reclama in semnatura, nu pot sa dau link cu profilul lui de pe telefon.
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Nu va suparati dar de ce imi apare idevice master ? Cumva din cauza nr. de postari ?
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Nu, este o pedeapsa!
)
Sent from my iPad using Tapatalk HD!
Thumbs Up/Down |
Received: 44/2 Given: 46/7 |
Pedeapsa din cauza multor postari pe care le-ai facut pe acest forum!
Bafta si la mai multe!
Sent from my iPad using Tapatalk HD!
Thumbs Up/Down |
Userul Vasi Cicio a fost banat definitiv pentru o teapa data lui @mmuntean.
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
@iphonez a luat ban pentru discutii despre lucruri furate. A fost avertizat in prealabil si i-au fost sterse unele posturi dar a insistat.
http://forum.idevice.ro/showthread.php?t=4200
Last edited by tiberiuboboc; 10-16-2012 at 10:07 PM.
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Userul
Bogdan19 a fost sanctionat cu 5 puncte penalizare pentru titlu fara semnificatie la threadul deschis de el.
Inca odata va spun si va rog sa dati titluri thread-urilor deschise de voi, astfel la o cautare pe forum sa putem gasi ceva.
Rog moderatorii ca de azi inainte sa stearga postarile cu titluri de genul:ajutor, buna ziua, am o problema, etc..., iar userii sa fie banati pentru; pana la 5 zile.
Thumbs Up/Down |
Userul zeffy a fost banat definitiv pentru limbaj suburban.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
@venom a luat ban definitiv pentru insulte repetate și lipsă de interes în a se comporta ca în comunitate
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
@yoyomic, a primit warn pentru cont dublu, urmatoare este BAN.
Thumbs Up/Down |
Received: 36/2 Given: 15/0 |
Utilizatorul danpuff a fost sanctionat cu 2 infraction point pentru Offtopic [Post #7]
Citește regulamentul forumului!
Powered
Thumbs Up/Down |
Received: 160/30 Given: 58/1 |
Userul @petrishor89 a fost banat definitiv deoarece nu a platit decodarea in avans facuta de userul @Aquarius. Au trecut mai bine de 2 saptamani, userul @petrisor a fost atentionat prin PM sa-si rezolve problema, se pare ca nu a dorit acest lucru, asa ca a luat ban. Nu avem nevoie de astfel de cazuri (ca sa nu zic oameni) in comunitatea noastra!
Cititi regulamentul forumului! Nu uitati nici de manualul de utilizare al idevice-ului.
Thumbs Up/Down |
Received: 113/10 Given: 149/0 |
@flotouran95 a fost banat la cerere și vă mulțumește pentru colaborare
/m.r.
ți-a fost de folos răspunsul meu? apasă steluța din stânga și spune-mi asta
Thumbs Up/Down |
Received: 0/2 Given: 0/0 |
Nu se da ban fara motiv pe forum, nici macar " la cerere ". Ii multumim si noi pentru colaborare!
Take a number and sit next to all of these people waiting for me to care.
Thumbs Up/Down |
Received: 7/5 Given: 5/1 |
ban lifted.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
up. verificarea retelei este gratuita
Decodare oficiala neverlocked ...